Türkiye için Güneş Enerjisi Yol Haritası!

GÜNDER tarafından her yıl gerçekleştirilen ve güneş enerjisinin fırsatları ve dar boğazlarının tartışıldığı SOLARENA, bu yıl sektörün yakın geleceğine ışık tutacak çok önemli bir çalışmaya ev sahipliği yapıyor.

info@karadenizekonomi.com / 28.09.2018

Türkiye için Güneş Enerjisi Yol Haritası!


Türkiye’nin Güneş Enerjisi Yol Haritası SOLARENA’da açıklanacak.

Türkiye’nin güneş enerjisinde hem üretim hem ihracat potansiyeli anlamında ne noktada olduğunu ortaya koyacak “Türkiye için Güneş Enerjisi Yol Haritası”, aynı zamanda sektörün orta vadede karşılaşacağı fırsatlar ve zorluklara değiniyor.

Güneş enerjisi sektörünün sürdürülebilir büyümesi için atılması gereken adımlara dair bir yol haritası çizen rapor, 2 Ekim 2018  tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek bir etkinlikte kamuoyu, basın ve paydaşlara sunulacak. Söz konusu etkinlik çerçevesinde güneş enerjisinde iç/dış piyasa koşulları ve yeni teknolojiler üzerine iki ayrı panel düzenlenecek, uzmanlar ile güneş enerjisinin yaygınlaşmasının yolları tartışılacak.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar