ÜTSO' dan başarılı sanayicilere plaket

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başarılı sanayicilere plaket takdim edildi.

info@karadenizekonomi.com / 1.08.2018

ÜTSO' dan başarılı sanayicilere plaket

İSO’nun“Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” araştırmasının 2017 sonuçlarına göre, ilk 500 arasına giren Durak Fındık A.Ş ile ikinci 500'e giren Atik Fındık AŞ'ye Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası'ndan başarı plaketi verildi.
Türkiye sıralamasına giren Ünye'deki firmalara teşekkür ziyareti gerçekleştiren Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar ve ekibi bu gün ilk olarak ikinci 500'e giren Atik Fındık AŞ'yi ziyaret etti. Ziyaret kapsamında ÜTSO Başkanı İrfan Akar, Atik Fındık Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Atik'e başarılarının devamını diledi. Ziyaretin kendisini mutlu ettiğini söyleyen Atik Fındık Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Atik ise," Hedefimiz önceki yıllarda olduğu gibi yine ilk 500 e girmektir. Hep beraber çalışmanınve mücadelenin içerisinde olacağız.dedi.
İkinci ziyaretini Durak Fındık AŞ'ye gerçekleştiren ÜTSO Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Akar ve Ekibi," Durak Fındık AŞ'ye başarılarının devamını diledi. Ünye'deki firmaların böyle bir başarı göstermesi bizleri mutlu etmiştir diyen ÜTSO Başkanı İrfan Akar," Daha çok firmanın sıralamada yer alması bizleri daha da mutlu edecektir."dedi.
Fındık sektöründeki işletmeler arasında 1. sıraya yerleşen Durak Fındık aş yönetim kurulu üyesi Hasan Basri Durak,"Türkiye için ben değil biz dönemi başlamıştır. Ben değil biz politikası güdülürse her zaman başarılı olunur. Bu durum ülkemiz için de geçerli, şirketler için de geçerlidir. Ben’ değil ‘biz’ politikası güdülürse her zaman başarılı olunacağına inanıyorum."dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar