Valiler Kararnamesi İmzalandı!

Ordu'da yaptığı başarılı çalışmalarla kendisinden 'turizmci vali' olarak bahsedilen, Kayseri Valisi Orhan Düzgün Merkeze alındı.

info@karadenizekonomi.com / 1.06.2016

Valiler Kararnamesi İmzalandı!

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı Valiler Kararnamesi ile 50 ilin valisi değişti, 22 vali merkeze çekildi. 26 vali il değiştirirken 7'si kaymakam 24 bürokrat vali olarak atandı. İstanbul ve Ankara valileri yerlerini korurken, İzmir, Bursa ve Antalya illerinin valileri yer değiştirdi.

Valiler Kararnamesinde merkeze çekilen isimlerden biride, eski Ordu Valisi halen Kayseri Valisi olan Orhan Düzgün Merkeze alındı. Vali Orhan Düzgün, Ordu'da turizm alanında yaptığı başarılı çalışmalarla 'turizmci vali' olarak adlandırılıyordu. Kayseri Valiliği görevine atandıktan sonra Kayseri'de başarılı çalışma yürüten Orhan Düzgün buradaki görevinden daha metropol kentlere Vali olarak atanması beklenirken Merkeze alındı. Orhan Düzgün'ün eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün memleketi Kayseri'de görev yapıyordu.  

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ise Ordu'da ki görevinde kaldı. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar