Yılmaz,Alem FM'de Canlı Yayına Katıldı

“TAYYİP ERDOĞAN İLE YAPILARIMIZ ÇOK BENZER”

info@karadenizekonomi.com / 19.05.2016

Yılmaz,Alem FM'de Canlı Yayına Katıldı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yatırımlarla değişip adım adım farklı bir kimlik kazanan Ordu’yu her platformda anlatmaya devam ediyor.

Ulusal televizyon programları ile yetinmeyen Başkan Enver Yılmaz, radyo programları aracılığıyla da sesini tüm Türkiye’ye duyurarak Ordu’nun tanıtımına katkı sağlıyor. Alem Fm’de Adem Metan’ın konuğu olan Başkan Yılmaz, hem özel hayatına hem de Ordu’daki değişime ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

“ALTYAPI VE YERALTI İLE İLGİLİ VAATLERİMİZ 2017 YILI SONU”

Büyükşehir Ordu’nun altyapısıyla ilgilenen bir yerel yönetim olduklarını belirterek konuşmasına başlayan Başkan Enver Yılmaz; “Altınordu ilçesinde nüfusu 18 bin olarak hesap edilmiş bir altyapı ve kanalizasyon su çalışması yapılmış ve şu anda ilçenin nüfusu 250 bin olmuş. Hiçbir popülist politikaya 

kaçmadan, ‘Enver Yılmaz ya da Ak Parti belediyeciliği girdiği takdirde bu işi ancak yapar’ söylemini biz slogan haline getirdik. Bu çerçevede de Ordumuzu her noktada kalkındırmak için çalışıyoruz” dedi. Başkan Yılmaz, 2017 yılı sonunda alt yapıyla ilgili çalışmaları tamamlayıp, 2018’den itibaren de üstyapı çalışmaları yapmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

“TAYYİP ERDOĞAN İLE YAPILARIMIZ ÇOK BENZER”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile arasındaki ilişki dikkatlerden kaçmayan Başkan Enver Yılmaz, bu anlamda kendisine yöneltilen soruyu; “Bu hafta sonu nasip olursa tekrar kendisi ile görüşeceğiz. Bizim aylık ya da 2 aylık olağan görüşmelerimiz olur ve bu da Tayyip Bey’in memleket sevgisinden kaynaklanır. O, tek tek bütün projeleri bizi de denetlemek suretiyle takip eder. Bizim gönül birlikteliğimiz yapılarımızın birbirine benzemesi ve Fazilet Partisi ve Refah Partisi döneminde birlikte hareket etmemizle ilgili. Bir dediğini iki etmedik, ne söylediyse yaptık” şeklinde cevapladı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar