Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri listesi açıklandı

"Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” listesi Wyndham Kalamış Otel’de gerçekleşen gala yemeğinde açıklandı.

info@karadenizekonomi.com / 5.12.2019

Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri listesi açıklandı

Aralarında Assan Alüminyum, LG Electronics, Oyak Renault, Toyota Türkiye, McDonald’s, Merck, Netaş, Bosch, Ford Otosan, Arçelik, Vakko gibi dünya çapında firmalarının kurucuları ve üst düzey yöneticilerinin katıldığı "Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” listesi Wyndham Kalamış Otel’de gerçekleşen gala yemeğinde açıklandı.

 

Ödüller için her geçen yıl %20 oranla daha fazla şirketin başvuru yaptığını söyleyen Slimstock Türkiye Genel Müdürü Songül Sezer, ‘’Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri listesi her yıl heyecanla bekleniyor. Artan heyecan Türkiye’de bu anlamda iyi yolda olduğumuzun göstergesi. Şirketler, Tedarik Zinciri alanında yaptığı projeleri paylaşacak pek fazla platform bulamıyordu. SCP Ödülleriyle birlikte bu projeleri tüm Türkiye hatta Dünya basınında duyurmak için heyecanlanıyorlar. Bu durum bizi motive ediyor ve daha fazlasını yapmaya itiyor.” dedi.

 

Dijitalleşen Dünyada Analitik Tedarik Zinciri Yönetimi içerikli sunumuyla, katılımcılarla paylaştığını ifade eden Deloitte Türkiye Dijital Hizmetler Ortağı Hakan Göl, teknolojinin sıradanlaşması, dijitalleşmenin dünyadaki yeri ve dijitalleşen sektörlerin yanı sıra gelecekteki inovasyon, Tedarik Zincirinde başarılı analitik uygulamalar, yapay zekâ ve bilişsel teknolojiler hakkında ilgi çeken bilgileri katılımcılara aktardı.

 

Ödül alan şirket ve temsilcileri şu isimlerden oluştu;

 

Semih Adakçı (Assan Alüminyum Tedarik Zinciri Direktörü)

Onur Bayar (LG Electronics Tedarik Zinciri Yönetimi Müdürü)

Sibel Bayat (OYAK Renault Operasyonel Lojistik Direktörü)

Selim Demir (TOYOTA Türkiye Kıdemli Müdür)

Sertaç Hamza (McDonald’s Tedarik Zinciri Türkiye Lideri)

Neslihan Kahraman (MERCK Tedarik Zinciri Müdürü)

Börgehan Köksal (NETAŞ Tedarik Zinciri Direktörü)

Tolgay Nur (BSH Tedarik Zinciri Dönüşümü Başkan Yardımcısı)

Hasan Önder (Doğtaş Kelebek Müşteri Operasyonları Direktörü)

Ahmet Özaslan (FLO Operasyonel Mükemmellik Müdürü)

Ersin Öztürk (BOSCH Lojistik Direktörü)

Volkan Peker (AVANSAS Tedarik Zinciri Direktörü)

Gökşen Töre Sancak (Ford Otosan Genel Müdür Yardımcısı)

Nihat Sevim (Valeo Otomotiv Tedarik Zinciri Müdürü)

Mustafa Soylu (Arçelik Tedarik Zinciri Direktörü)

Akın Sütçüler (Ak-Kim Kimya Tedarik Zinciri Direktörü)

Arda Şirin (Boyner Lojistik ve Planlama Direktörü)

Ufuk Uzel (Kordsa Global Tedarik Zinciri Direktörü)

Arif Emre Ünal (Arzum Operasyonel Direktörü)

Ahmet Viçin (Vakko Lojistik Direktörü)

Mahir Yamakoğlu (Doğuş Çay Tedarik Zinciri Müdürü)

 

Proje ödülleri de sahiplerini buldu

 

“Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” listesinde yer alan adaylar projeleriyle “En Sürdürülebilir”, “En Teknolojik”, “En Yenilikçi” ve “En Etkin / Etkili” kategorilerinde yarıştılar. Proje yarışması ödülleri geceye katılan Tedarik Zinciri sektörünü profesyonellerinin ve jürinin oylaması ile sahiplerini buldu. “En Sürdürülebilir” proje dalında ödülü FLO Operasyonel Mükemmellik Müdürü Ahmet Özaslan kazandı. “En Teknolojik” proje ödülü OYAK Renault Operasyonel Lojistik Direktörü Sibel Bayat’ın, “En Yenilikçi” proje ödülü ASSAN Alüminyum Tedarik Zinciri Direktörü Semih Adakçı’nın oldu. “En Etkin / Etkili” proje ödülünü ise Toyota Türkiye Kıdemli Müdürü Selim Demir kazandı.

 

 

 

 

 

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar