Cumhurbaşkanı, 35 bin kamu personeli alımı için müjdeyi verdi!

İzmir'e bağlı şehir hastanesi ve bağlantı yollarının açılışı töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanlığı bünyesine 35 bin personel alımı müjdesini verdi. Alımlar arasında hemşire, işçi ve memur pozisyonları bulunacak.

info@karadenizekonomi.com / 5.02.2024

Cumhurbaşkanı, 35 bin kamu personeli alımı için müjdeyi verdi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, gelecek ay itibarıyla 15 bin hemşire ve 8 bin sürekli işçi olmak üzere toplamda 35 bin yeni çalışanın iş başı yapacağını duyurdu. Koca, branş dağılımını da paylaşarak detaylı bilgiler verdi.

Başvuru süreci hakkında henüz resmi bir tarih verilmese de, Sağlık Bakanlığı'nın personel alımı için ÖSYM tarafından yayımlanacak kılavuzun Şubat ayının ilk haftası itibariyle bekleniyor. Başvuru şartları ve süreci, adayların KPSS puanlarına göre tercihlerini belirleyerek sağlık kurumlarına yerleşmelerini sağlayacak.

Bu dev personel alımı, sağlık sektörüne önemli bir güç katacak ve istihdam imkanı sağlayarak sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmayı hedefliyor. Adaylar, başvuru süreci ile ilgili detayları ÖSYM'nin yayınlayacağı kılavuzdan takip edebilirler.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar