Metin Uca'nın ölümü sevenlerini yasa boğdu

Kocaeli'de geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı hastanede entübe edilen yazar, tiyatrocu ve sunucu Metin Uca, 62 yaşında yaşamını yitirdi. Uca'nın ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Çok sayıda vatandaş sosyal medyadan başsağlığı dileklerini paylaştı.

info@karadenizekonomi.com / 17.11.2023

Metin Uca'nın ölümü sevenlerini yasa boğdu

 

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde araç kullanırken rahatsızlık geçiren ve kaza yapan ünlü sunucu Metin Uca, Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. En son tedavi gördüğü hastanede entübe edilen Metin Uca saat 01.30 sularında hayatını kaybetti. Ünlü sunucunun ölüm haberini menajeri Kübra Kalem Baykara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Metin Uca'nın ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Çok sayıda vatandaş sosyal medyadan başsağlığı dileklerini paylaştı.

Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol sosyal medya hesabından, "Çok üzgünüm çok... Seni çok sevdik, çok iyi bilirdik. Zor bir coğrafyada yürek yorgunuydun. Huzur içinde uyu" diye yazdı.

Senarist ve yazar Gani Müjde başsağlığı mesajında, "Canım arkadaşım, heyecanını hiç kaybetmeyen bir çocuk , cesur bir bilge , çevresine ışık saçan bir dosttun. Seni artık güzel hatıralarınla anacağız. Yaşadığın her saniyeye anlam katarak yaşadığın ve yaşattığın için teşekkürler" ifadelerine yer verdi.

Oyuncu Berna Laçin ise mesajında, "Çok çok acı çok genç çok ani çok erken… Ah Metin ah güzelim insan" ifadelerini kullandı.

Şair Ataol Behramoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı başsağlığı mesajında, "Üzülmek sözün yetmeyeceği bir durum. Kardeşimiz, canımız Metin Uca hayatını kaybetti. Hayat, zekâ, iyilik dolu bir insan.Hepimizin, Türkiye’nin, bütün iyi insanların, çok büyük, çok acı, çok anlamsız, çok beklenmedik, çok erken, çok onulmaz kayıbı" dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar