12. Uluslararası Boğaziçi Zirvesi İstanbul’da gerçekleştirilecek

Bu yıl 12. kez gerçekleşecek olan Uluslararası Boğaziçi Zirvesi (Bosphorus Summit) 6-7 Aralık 2021 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek.

info@karadenizekonomi.com / 9.10.2021

12. Uluslararası Boğaziçi Zirvesi İstanbul’da gerçekleştirilecek

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Fahri Danışmanı Tarkan Deniz, 10 yıl aradan sonra yeniden Uluslararası İş birliği Platformu (UİP) Boğaziçi Zirvesi İcra Kurulu Üyesi oldu.

Tarkan Deniz, 1975 Ordu doğumlu, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Lisans, Bahçeşehir Üniversitesi Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans mezunudur. Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nda (DEİK) 2010-2018 yılları arasında Türkiye-Malezya, Türkiye-Singapur ve Türkiye-Tayvan İş Konseylerinde Yürütme Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Bağımsız Yönetim ve Yönetim Kurulu Danışmanı olarak Türk iş dünyasında özel sektör önde gelen sanayii kuruluşlarında görevlerde bulunmaktadır. Karadeniz Vakfı Mütevelli ve Meclis Üyesi olup Yürütme Kurulu eski Üyesidir. Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi, Uluslararası İlişkiler Konseyi (UİK) Derneği, Yeniköy Spor Kulübü Derneği Kongre Üyesi, TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu eski Üyesi, Propeller Kulübü Derneği ve Dış İlişkiler Komitesi eski Üyesi, Junior Chamber International Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Avrasya Şubesi 2007 dönemi eski Başkan Yardımcısıdır. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Fahri Danışmanı, Beykoz Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Danışma Kurulu Üyesi ve Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) Türkiye’nin Kültür ve Turizm Elçisidir. UİP Uluslararası İşbirliği Platformu Boğaziçi Zirvesi İcra Kurulu Üyesi ve Karadeniz Ekonomi haber sitesi konuk yazarı olup, “Söz Uçar Yazı Kalır” adlı kitabın yazarıdır.

ETİKETLER; Karadeniz Ekonomi
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar