Ciravdan Ak Parti'ye Eleştiri..

''Bu saygısızlık ve son derece kötü bir organizasyondur''

info@karadenizekonomi.com / 31.12.2014

Ciravdan Ak Parti'ye Eleştiri..
Cirav görevden alınan il başkanı ve MÜSİAD başkanı Başbakanın yanında oturunca TTB Başkanı'nın dışarıda kalmasına tepki gösterdi

TTB Meclis Başkanı ve AK Parti kurucusu İşadamı Mehmet Cirav Başbakan’ın Trabzon ziyaretindeki organizasyonu eleştirdi. Cirav, “TTB Yönetim Kurulu Başkanı’nın, Başbakan’ın masasına oturtulmaması kabul edilemez. Bunu kınıyoruz. Biz dolgu malzemesi değiliz” dedi.

TRABZON Ticaret Borsası (TTB) Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Trabzon ziyareti sırasında Akçaabat’ta STK’larla buluşmasında yaşananlara tepki gösterdi. Cirav, “Görevden alınan il başkanı ve MÜSİAD başkanı Başbakanın yanında oturtup TTB Başkanı oturtmayan anlayışı kınıyorum” dedi.

Cirav, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Akçaabat’taki toplantısına katılmadığını ancak orada yaşananları kabul edemediğini belirterek, “Başbakanın yemeğine ben gitmedi ama Başbakanın masasında TTSO Başkanını ve Borsa Başkanını dışarıda bırakmak hangi organizasyonun sayesinde olmuştur. MÜSİAD Başkanı Borsa başkanından önemli midir? Ben yoktum ama yönetim kurulu başkanımızın dışarıda bırakılması doğru bir hareket değildir. TTB Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü bey ve TTSO Başkanımız Suat bey, Başbakanın yan tarafındaki masasında oturuyordu. Bir müddet sonra birisi gelmiş, TTSO Başkanına protokol gereği senin yanın Başbakan’ın yanı demiş. Şükrü Beyi orada bırakmışlar. Başbakanın yanında giden il başkanı Adnan Günnar oturuyor. Kural böyle midir? Bu ayıptır. MÜSİAD başkanı orada, bilmem kim orda… Bizim borsa başkanı da dışarıda. Bu borsanın başkanı da aynı zamanda 1,5 milyar dolar ihracat yapan firmanın sahibidir. Bu saygısızlık ve son derece kötü bir organizasyondur. Oraya TTSO başkanını, MÜSİAD başkanını, görevi biten il başkanını davet ediyorsun, borsa başkanını dışarıda bırakıyorsunuz. Bunu kınıyoruz. Biz dolgu malzemesi miyiz?” diye konuştu. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar