‘Ekonomik Beklentiler Forumu’ Ordu’da toplandı

AK Parti Genel Merkezi tarafından organize edilen 'Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu' Ordu'da yapıldı.

info@karadenizekonomi.com / 5.04.2018

‘Ekonomik Beklentiler Forumu’ Ordu’da toplandı

AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşler Başkanlığı'nın 81 ilde düzenlediği 'Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu'nun 63'üncüsü Ordu'da yapıldı.

Ordu’yu da ilgilendiriyor

Burada konuşma yapan AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Mahmut Mücahit Fındıklı, bu çalışmaların şimdiye kadar 60'ın üzerinde ilde tamamlandığını, geriye kalan illerin ise nisan ayı sonuna kadar bitirileceğini söyledi. Fındıklı yapılan çalışmaların Ordu’nun geleceğeini de ilgilendirdiğini kaydederken, “Cumhurbaşkanlığı hükumet sisteminde artık Ordu'yu sizin arzularınız ve istekleriniz doğrultusunda Cumhurbaşkanını elinin altında olacak ve buradaki beklentiler doğrultusunda da talimat verecek, onu da 6 ayda bir yenilemek sureti ile bu projeleri bizzat takip edecek. Gelecekte yeni oluşacak yönetim sisteminde Ordu ile ilgili temel taşlarını tespit edecek. Onun için burada biz bu çalışmaları tamamlıyoruz” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar