Ordu'nun yeni gelir kaynağı: 'turizm'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun,''Elimizde ki pazarı büyütelim''

info@karadenizekonomi.com / 1.02.2017

Ordu'nun yeni gelir kaynağı: 'turizm'

 CHP'li Torun, Ordu’da turizmin her geçen gün geliştiğini ifade etti. "Dünyada eşi benzeri olmayan güzelliklere sahip bir ile sahibiz" diyen Torun, "Çambaşı ve güzel doğa. Bu tür güzellikleri, böylesi doğal güzellikleri hep başka diyarlarda görürdük. Belgesellerde içimizi çekerek hayranlıkla izlerdik. Halbuki Ordumuzda daha güzel doğal güzellikleri barındırıyormuşuz da biz farkında değilmişiz" dedi.

BENİM İNANCIM TAM

 Bölge halkının elindeki hazinenin kıymetini bilmesini gerektiğini vurgulayan Torun, "Son günlerde Sayın Valimizin de çalışmalarıyla birlikte Ordu’da turizm her geçen gün gelişiyor ve büyüyor. Yeter ki bunları tanıtalım, anlatalım ve bu güzellikleri dünyayla paylaşalım. Bu katma değer olarak bize dönecektir, refah olarak bize dönecektir. İnanıyorum ki ilimiz fındıktan sonra en büyük gelir kaynağını turizmden elde edecektir. Neden olmasın. Bakın denizimiz var, doğamız var, her şeyimiz var. Yeter ki bunları dünyaya tanıtalım anlatalım. Ondan sonra turist sayımız kat be kat artacaktır. Buna olan inancımız tam."

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar