Başkan Güler Gülyalı’da

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, seçim çalışmaları kapsamında Gülyalı ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

info@karadenizekonomi.com / 12.03.2024

Başkan Güler Gülyalı’da

Geride kalan 5 yıllık süre içerisinde turizmden spora birçok alanda hayata geçirdiği yatırımlarla Gülyalı ilçesini cazibeli bir hale getiren Başkan Güler, ilçede halkın ilgisiyle karşılandı. Yapılan çalışmalar için Başkan Güler’e teşekkür eden vatandaşlar yeni dönem için Güler’e destek sözü verdi.

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine sayılı günler kala seçim yarışına hız veren Başkan Güler, Gülyalı ilçesinde esnaf ziyareti, hane ziyareti, Turnasuyu Mahallesinde SKM açılışı gerçekleştirdi. Seçime 20 gün kaldığını hatırlatan Başkan Güler, canla başla çalışarak Türk yüzyılının Ordusunu inşa etmek için 60 ayı kazanacaklarını belirtti.

Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Güler, ilçede ilgi gördü. Halkın taleplerini not alan Başkan Güler, kucaklaştığı vatandaşların hayır dualarını ve desteğini aldı.

Başkan Güler’e Cumhurbaşkanlığı Eski Başdanışmanı İhsan Şener, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, AK Parti Ordu Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal ve parti yöneticileri eşlik etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar