Altınordu’nun 24 saat sıcak yemek hizmeti gönülleri de ısıtıyor

Başkan Aşkın Tören öncülüğünde tüm imkanlarını depremin yaralarının sarılması için seferber eden Altınordu Belediyesi, Adıyaman’da başlattığı 24 saat sıcak yemek hizmetini afetin ilk gününden bu yana aralıksız sürdürüyor.

info@karadenizekonomi.com / 2.03.2023

Altınordu’nun 24 saat sıcak yemek hizmeti gönülleri de ısıtıyor

Adıyaman’a kurulan 20 bin günlük kapasiteli Sahra Mutfağında pişirilen sıcak yemekler hem alana gelen vatandaşlara ikram ediliyor hem de mobil araçlar ve ikram noktaları aracılığı ile Adıyaman il merkezinin yanı sıra ilçeler ve köylerde depremzedelere ulaştırılıyor. Adıyaman il merkezinin yanı sıra Gölbaşı ilçe merkezinde oluşturulan ikram noktaları ve mobil ikram araçları ile kırsal köylere kadar ulaştırılan sıcak yemek hizmeti aynı zamanda bölgede bulunan görevliler ve güvenlik güçlerine de sunuluyor.

Adıyaman Afet Koordinasyon merkezi koordinatörü olarak bölgede bulunan Ordu Valisi Tuncay Sonel de Altınordu Belediyesi sahra mutfağını ziyaret ederek vatandaşlara yemek ikramında bulundu.

BAŞKAN TÖREN 291 PERSONEL 117 İŞ MAKİNESİ VE ARAÇ İLE 7/24 SAHADA

Kahramanmaraş merkezli depremlerin hemen ardından Afet Koordinasyon Başkanlığınca Adıyaman Gölbaşı’na görevlendirilen Başkan Aşkın Tören, ilk günden bu yana Gölbaşı’nı hiç terk etmedi.

Başkan Tören depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek, hayatlarını bir nebze de olsa kolaylaştırmak ve yaraları sarmak için tüm ekipleri ile birlikte gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdürüyor. Gölbaşını yeniden ayağa kaldırabilmek için insanüstü bir çaba harcayan Başkan Tören, 291 personel 117 iş makinesi ve araç ile; arama kurtarma, İnsani yardım, Enkaz kaldırma, Altyapı, Konteyner Kent Kurulumu, Kent Temizliği, 24 saat Sıcak yemek, Temiz su temini, Mobil sağlık hizmeti ve Sokak hayvanlarının beslenmesi hizmetlerini kesintisiz bir şekilde sürdürüyor. Depremzedeleri hiç yalnız bırakmayan Başkan Tören’e ilk günden bu yana eşi Ayfer Tören de bölgedeki çalışmalarında destek veriyor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar