Bülent Şahin, Altınordu Belediye Başkanlığı İçin Cumhuriyet Halk Partisi’nden Aday Adayı Oldu

Altınordu'nun deneyimli iş insanlarından Bülent Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Altınordu Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

info@karadenizekonomi.com / 30.10.2023

Bülent Şahin, Altınordu Belediye Başkanlığı İçin Cumhuriyet Halk Partisi’nden Aday Adayı Oldu

Düzenlediği basın toplantısında Şahin, 35 yıllık siyasi kariyerini ve Altınordu'ya hizmet etme kararını paylaştı.

Toplantıda konuşan Şahin, siyasete 18 yaşında adım attığını belirterek, gençlik kolları başkanlığı, ilçe başkanlığı ve çeşitli görevlerde 35 yıl boyunca aktif olarak görev yaptığını ifade etti. Ordu'da ve İstanbul'da birçok dernek ve kuruluşta önemli görevler üstlendiğini söyleyen Şahin, bu süreçte elde ettiği deneyimleri Altınordu'ya hizmet etmek adına kullanmaya karar verdiğini vurguladı.

Bülent Şahin, "Altınordu'muzun tüm torunlarını yıllardır takip ediyor ve bu sorunların çözümüne hususunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Altınordu belediyecilik anlayışımız, Atatürk'ün kurduğu cumhuriyetin temel değerlerine dayanacak. Sadece fiziksel hizmetlerle değil, şehrimizin sosyal ve kültürel yönleriyle de modern, yaşanılabilir, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir yapıya kavuşturulacak" dedi.

Altınordu için projelerini şeffaf ve katılımcı bir anlayışla sunacaklarını belirten Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkanlığı'na adaylığını sunmaktan onur duyduğunu ifade etti.

Aday adaylığı açıklamasının ardından Şahin, partililerden ve Altınordu sakinlerinden destek istedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar