Sampa, Automechanika Istanbul 2023'te Şampiyonluk Tacını Taktı!

Ticari araç yedek parça sektöründe önde gelen firma Sampa, Automechanika Istanbul 2023 fuarında büyük bir başarı elde etti.

info@karadenizekonomi.com / 14.06.2023

Sampa, Automechanika Istanbul 2023'te Şampiyonluk Tacını Taktı!

Dünyanın önde gelen otomotiv etkinliklerinden biri olan Automechanika’ya katılan Sampa, sektör profesyonelleri ve fuar ziyaretçileri tarafından büyük ilgi gördü. Sampa’nın standları, fuarın ilk gününde 3.500 ziyaretçiyi ağırlayarak en popüler nokta haline geldi. Yaklaşık 10.000 kişi, Avrupa’dan Uzak Doğu’ya kadar Sampa’nın geniş ürün yelpazesini keşfetme fırsatı buldu. Automechanika Istanbul’da bu yıl “Sampa United” konseptiyle dikkat çeken Sampa, iş ortaklarıyla buluşmaları ve satış ağını genişletmeleri için uygun bir platform sağladı.

Fuarın son günü, Şampiyonlar Ligi finaline denk gelen özel bir etkinlik düzenleyerek “United” adlı filmiyle büyük ilgi topladı. Sampa çalışanları, etkinliğin atmosferine uyum sağlamak için özel olarak tasarlanmış “Sampa United” formalarını giydi. Ziyaretçiler ve iş ortakları, Sampa United oyuncularıyla birlikte bu eşsiz atmosferi deneyimledi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar