Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’ndan FİSKOBİRLİK’e ziyaret

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyet, FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyelerini, FİSKOBİRLİK Genel Müdürlüğü’nde ziyaret etti.

info@karadenizekonomi.com / 22.07.2022

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’ndan FİSKOBİRLİK’e ziyaret

Ziyarette yaklaşan yeni fındık sezonu öncesinde, fındık ve fındık üreticilerinin sorunları ve beklentileri değerlendirildi. FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, FİSKOBİRLİK ve çalışmaları hakkında Sayın Davutoğlu ve ekibine bilgiler vererek beklentilerini dile getirdi. Ziyaretin ardından Başkan Bayraktar; ‘’Gelecek Partisi Genel Başkanı, eski Başbakanlarımızdan Sn. Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyeti FİSKOBİRLİK Genel Müdürlüğümüzde ağırladık. Fındık ve fındık üreticilerinin sorunlarını dile getirerek FİSKOBİRLİK olarak çalışmalarımızı ve beklentilerimizi anlattık. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve ekibine nazik ziyaretleri ve samimi sohbetleri nedeniyle teşekkür ediyorum’’ açıklamasında bulundu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar