Rize'de 360 derece dönebilen ev

Karadeniz’in eşsiz doğal güzelliklerinin hiçbir anını kaçırmak istemeyenler için Karadenizli işletmeci Cemil Eksilmez, Rize’de 360 derece dönebilen ev inşa etti. Kumanda ile çalışan mekanizmaya yoğun talep var

info@karadenizekonomi.com / 19.01.2023

Rize'de 360 derece dönebilen ev

Rize’de 360 derece dönebilen ahşap ev, ilgi odağı oldu. Kumanda ile kontrol edilebilen sistem sayesinde, evde yaşayanlar istenen her anda doyumsuz manzaraya her açıdan bakabiliyor.

UZAKTAN KUMANDA İLE DÖNEBİLİYOR

Rize’nin dağlık araziye sahip ve yağmurlu kent olması nedeniyle tasarlanan dönen ev, görenlerin de ilgisini çekiyor. Ana yol kenarında teşhire açılan ev, meraklıları tarafından ziyaret ediliyor. Çok sayıda sipariş alan dönen evin satışları, mayıs ayında başlayacak.

İşletme sahibi Cemil Eksilmez, arazi durumlarından dolayı sürekli yapılarda sorun çıktığını belirtirken ''Dağlık bir arazinin içerisinde olduğumuz için evlerin cephesini açık alana çevirince diğer noktalar kör noktada kalır. Bu sorun ortadan kaldırmak için bir çalışma yaparak dönen evi ortaya çıkardık'' dedi.

Avrupa standartlarına uygun bir mekanizma oluşturduklarını anlatan Eksilmez, testlerin devam ettiğini ve satışa başlamadıklarını ifade etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar