"Dr. Yücel Baştürk: Estetik Uygulamalarda Malzeme Kalitesi ve Uzmanlık Önemli"

Estetik uygulamalar, son yıllarda kadınların daha sık tercih ettiği bir işlem haline geldi. Ancak bu işlemler sadece güzelleşme amacıyla yapılmamalı, aynı zamanda sağlık açısından da önemlidir. Dr. Yücel Baştürk, konu hakkında şunları söyledi:

info@karadenizekonomi.com / 8.05.2023

"Estetik işlemlerde malzemenin kalitesi çok önemli. Bilindik ve kendini ispatlamış firmalardan ve çok kullanılan ürünleri kullanmak benim doktor olarak tercihim. Bir ürün ne kadar uzun zamandır piyasadaysa, 10-15 yıldır kullanılıyorsa güvenirliliği benim için önemlidir. Güvenilir ve kaliteli malzemenin de fiyatı yüksek oluyor. O da işleme yansıyor."

Dr. Baştürk ayrıca, estetik işlemlerin riskli olduğuna dikkat çekerek, bu işlemlerin uzman ve eğitim almış doktorlar tarafından yapılması gerektiğini söyledi. Ayrıca, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı kliniklerde yapılması gerektiğini vurgulayan Dr. Baştürk, kullanılan malzemelerin kalitesinin de çok önemli olduğunu belirtti.

Estetik uygulamaların turizm ve ekonomiye katkısı da oldukça büyük. Türkiye, estetik turizminin önemli bir merkezi haline geldi. Yurt dışından gelen turistler, estetik işlemlerini daha uygun fiyatlarla yaptırmak için Türkiye'yi tercih ediyorlar. Bu durum, ülke ekonomisine de önemli bir katkı sağlıyor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar