En mutlu anlarınızda en özel dokunuşlar Madame Rose Event

Son yıllarda oldukça revaçta olan sektörlerden biri olan organizasyon şirketleri, özel günlerinizi daha da anlamlı kılmak adına titizlikle çalışmalara devam ediyor. Ordu merkezli Madame Rose Event, Karadeniz’deki tüm organizasyonlarınız için tüm detayları büyük motivasyonla hayata geçiriyor.

info@karadenizekonomi.com / 21.12.2022

En mutlu anlarınızda en özel dokunuşlar Madame Rose Event

Madame Rose Event Sahibi Gül Koçak, kusursuz olmasını istediğiniz özel anlar için bir mimar titizliğinde hareket ettiklerini vurguluyor. 2010 yılından bu yana sektörde yer alan Yılmaz, son 7 yılda ise çok daha profesyonel adımlarla hareket ettiklerini dile getiriyor.

İyi bir düğün için öncelikle iyi bir planlama gerektiğini belirten Koçak, “Çiftleri iyi analiz ederek, çok daha güzel ve profesyonel adımlarla ilerliyoruz. Geri dönüşü olmayan özel anlarda aldığımız güzel tepkiler yolumuza daha emin adımlarla ilerlememize neden oluyor. Kişiye özel çalışıyoruz. Kişinin yaşam tarzı, konumu ya da istekleri ana belirleyici unsurlar oluyor. Biz de bu adımlardan sonra kendi dokunuşlarımızı hayata geçiriyoruz” diyor.

 

HER ŞEY KUSURSUZ OLMALI

Çiftlere, düğünlerini planlarken dikkat etmeleri gerekenler hakkında tüyolarını paylaşan Koçak, “Genel olarak yapılan işlerde her zaman resim alanının daha güçlü olmasından yanayız ve bunun için ısrar ediyoruz. Masa dekorundan ziyade, fotoğraf alanının daha güçlü olmasından yanayız. Onun dışında her şeyi bize bırakmalarından yanayız. Bize bıraktıkları zaman, her şey inanılmaz kusursuz olur. Mekân belirlendikten sonra konsept zaten ortaya çıkar. Ayrıca, her seferinde B planımız da yer alır” ifadelerine yer veriyor.

 

IŞILTI KONSEPT SEZON MODASI

Işıltılı avizelerin bu sene en çok tercih edilen konseptlerden biri olduğunu ifade eden Koçak, “Bununla birlikte; bizi biz yapan bence arka planlarımızın güçlü oluşu. Neredeyse arka planımızın yüksekliği dört metreye kadar çıkıyor. Genişliği on metre. Yani bunu şu anda Ordu'da, Karadeniz'de yapabilen şirket yok. Önümüzdeki sene için üç tema hazırlıyoruz. Sadece bir tanesini örnek vereyim; podyumlarımızda bir ışık görseli olacak. Muhtemelen bir düğünde 10 tane avize olacak. Her alan bol ışık bol ışıltı olacak” şeklinde konuşuyor.

KARADENİZ’İN HER NOKTASINA ULAŞIYORUZ

Hedeflerinin Karadeniz’in lider organizasyon şirketi olmak olduğunu dile getiren Yılmaz, “Karadeniz'e açılmak istiyoruz. Yani hedefim; Karadeniz'in bir kalbi gibi olsun istiyorum. Yani markalaşma yolunda markamızın emin adımlarla yoluna devam ettiğini söyleyebiliriz. Şu an da sadece Ordu merkez değil; Giresun, Fatsa, Ünye ve Samsun’da da önemli organizasyonlara imza attık” diyor.

HEP MUTLU OLDULAR

Kendilerini diğer şirketlerden ayıran en temel özelliklerinin özelikle çiftlerin anılarına duydukları büyük saygı olduğunu belirten Yılmaz, “Bir maddeye bağımlı kalmaksızın içeriklerimizi olabildiğince geniş ve kapsamlı tutuyoruz. Bu detaylar da bizi diğerlerinden ayırıyor. Müşterilerimiz, Instagram hesabımızdan ve web sitemizden tecrübe ettiğimiz tüm organizasyonları takip edebilir ve çalışmalarımıza bakabilirler. Referans olmaktan büyük mutluluk duyduğumuz her özel anda hep birlikte hareket ediyoruz” diye konuşuyor.

Koçak, bir organizasyonun başarılı olduğunu, insanların gözlerinden anlayabildiklerini vurgulayarak, “Bu zamana kadar hayat verdiğimiz tüm etkinliklerde de bu durumu gördük. Bu da bizi aşırı derecede mutlu ediyor. İnsanların en özel anlarında onların yanında olmak, onlara destek olmak gerçekten çok güzel bir duygu. Bu duyguyu yıllardır bizimle paylaşan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. İnsanların mutluluklarında yanlarında olmak gerçekten insanı çok iyi hissettiren bir durum” ifadelerine yer veriyor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar