Ünye’de yeni tıp sempozyumu

Ordu Tabip Odası Başkanı Ali Coşkun, Ünye’de yeni bir tıp sempozyumu düzenlenmesi adına söz aldığını ifade etti

info@karadenizekonomi.com / 24.10.2022

Ünye’de yeni tıp sempozyumu

Ordu Tabip Odası Başkanı Ali Coşkun, 2023 yılının bahar aylarında Ünye’de üst düzey bir tıp sempozyumu düzenlenmesi için söz aldığını dile getirdi.

Coşkun, “Şanlıurfa’da düzenlenen Tıp-Biyokimya Acilleri konulu sempozyumda, Türk Klinik Biyokimya Derneği Başkanı Sayın Prof. Dr. Özkan Alataş ve İstanbul Tıp Çapa Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Sayın Prof. Dr. Beyhan Ömer hocalarımızdan, bundan sonraki sempozyumun baharda Ordu-Ünye’de yapılması, en az 100-150 hekim katılımlı, ülkemizin değerli hekim bilim adamlarını buluşturma sözü aldım” dedi.

BÖLGEYE BÜYÜK DEĞER KATACAK

Coşkun, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ”İnanıyorum ki, hem Ünye’nin turistik ve kültürel olarak tanıtımına hem de sağlık turizminin gelişmesi için bölgeye katacağı büyük değere Ünyeliler de sahip çıkacak, bilim insanlarını bölgemizde en güzel şekilde misafir edeceklerdir. Bu muazzam sempozyum gerçekleşirse, artık ilimiz ve 19 ilçesi için yeni ve muazzam bir hedef ortaya çıkacaktır. Bu hedef, artık şehrimiz ve güzel ilçeleri sempozyumların, kongrelerin yeni adresi olacaktır. Bu ise, yeni ufuklar açacak, bölgemiz tıp alanında yükselen bir ivme yakalayacaktır. Esnafımızın ve otellerimizin hareketli bir trafiğinin olacağını da tahmin etmek hiç zor değil. Bir ilki yaşayacağız inşallah.”

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar