Eay Group Ünye’de hizmet sektörüne adım attı

Ordu’nun Ünye ilçesinde açılan Göç Wedding ve Göç Cafe Bistro ile bünyesinde her organizasyona ev sahipliği yapabilecek alt ve üst yapıyı oluşturdu. Eay Group gelecekte 3 yeni projeyi hayata geçirmek istiyor.

info@karadenizekonomi.com / 8.11.2021

Eay Group Ünye’de hizmet sektörüne adım attı

EROL GÖÇ

Eay Group Yönetim Kurulu Başkanı Erol Göç tarafından yapı gerçekleştirilen Göç Weedding ve Göç Cafe Bistro Ahmet Göç, Yunus Göç ve Kemal Demirci tarafından işletmeye hayatına başladı.

İşletme ortakları işlettikleri düğün salonu ve cafe hakkında şu bilgileri verdiler. “Eay Group Şirketinin altında kurulan Göç Wedding ve Göç Cafe Bistro işletmelerini çalıştırıyoruz. Düğün salonu ve cafe olarak iki tesisimizi Ünye’de kurduk. Aynı yerde ama ayrı ayrı bir işletme. Düğün salonu 400 metrekare cafemiz ise 200 metrekare. Toplamda 600 metrekare alanda 700-750 kişilik misafir gruplarını ağırlayabilecek kapasiteye sahibiz. Bu iki işletmenin yönetimini de yine kendi bünyemizde yapıyoruz” dediler.

YUNUS GÖÇ 

Genç yatırımcılar olarak bu işe imza attıklarını söyleyen ortaklar; “Daha çok insanın hayatına dokunmak istiyoruz. 12 kişilik dinamik kadro ile işlemlerimizi yürütüyoruz. Güzel kampanyalarımız var. İlk hedefimiz üst kalitede hizmet vermek” açıklamalarını yaptılar.

KEMAL DEMİRCİ

“Her türlü organizasyona ev sahipliği yapabiliriz”

12 ay boyunca hizmet verecek şekilde bir yapı oluşturduklarını ifade eden ortaklar; “Toplu şekilde gerçekleştirilebilecek her organizasyonu bünyemizde gerçekleştirebilecek yapıyı kurduk. Her türlü düğün organizasyonunun yanında toplantılar, paneller, kongrelere, davetlere yemekli/yemeksiz her türlü organizasyona imza atabilecek yeterlilikteyiz. Her türlü altyapılarımızı eksiksiz şekilde hazırladık” dediler.

AHMET GÖÇ

“3 yeni projeyi gündemimize aldık”

Karadeniz Bölgesi’nde 3 tane daha yatırıma imza atmak istediklerini söyleyen 3 Ortak; “Düğün salonunun 2. şubesi, restoran ve sosyal tesisi gündemimizde. Düğün salonumuzdan alacağımız olumlu talepler ile 2. şubesini açabiliriz ve Bölgede bir restoran ihtiyaç açmayı düşünüyoruz. Bunların dışında gündemimizde birde sosyal tesis projemiz var. 2022 yılında bu projelerden en az bir tanesi hayata geçirmek istiyoruz. Yaptığımız her işi çok amaçlı olarak düşünüyoruz” ifadelerini kullandılar.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar