Barbo Burger büyümeye devam ediyor

Barbo Burger İşletme sahibi Barbaros Yoloğlu, markanın büyümeye yolculuğa devam ettiğini ifade ederek, “Ordu’daki üçüncü şubenin hazırlıklarına devam ediyoruz. Ardından Giresun ve Trabzon’da da şubelerimiz açıp, Doğu Karadeniz’de misafirlerimizi ağırlamayı sürdüreceğiz” dedi.

info@karadenizekonomi.com / 13.03.2023

Barbo Burger büyümeye devam ediyor

Barbo Burger İşletme sahibi Barbaros Yoloğlu, markanın Ordu’daki ikinci şubesinin de açılışını gerçekleştirdi. Yoloğlu, “Ordu’da sırada üçüncü bir şubemiz var. İkinci şubeyi yaklaşık bir hafta önce gerçekleştirdik. Ordulunun bize olan ilgisi Novada’da açtığımız ilk günden beri hiç düşmeden devam ediyor. Bu da bizi heyecanlandırıyor. Novada, Ordu’da bir ön gösteri yaptığımız bir yerdi. Menümüz dardı. Akyazı şubemizde pizzalarımız, tatlılarımız, burgerlerimizin sayısı çok çok daha artmış durumda. Denemek isteyen insanları, bizimle bu deneyimi yaşamak isteyen insanlara kapımız ardına kadar açık.

Akyazı’daki şubemizdeki yatırım 3 buçuk milyon TL’yi geçmiş durumda. Ordu için ayırdığımız bütçe 10 milyon TL’nin üzerinde.  Bu 10 milyonun içinde; Novada, Akyazı ve Cumhuriyet şubelerimiz var” dedi.

SIRADA GİRESUN VE TRABZON VAR

Yakın zamanda Giresun’da da bir şube açacaklarını ifade eden Yoloğlu, “Giresun’un temellerini attık ve çalışmalarına başladık. Allah izin verirse bayramdan sonra da Giresun’un açılışını yaparız diye düşünüyorum. Önümüzde Masterchef All-Star süreci var. Bu sürece kadar hedefim 10 şubeye ulaşmak. Giresun’u ve Trabzon’u açarsak, benim Doğu Karadeniz’deki hedeflerim tamamlanmış oluyor. Belki ilerleyen süreçte Rize için bir çalışma yapılabilir. Giresun’daki şubemizde yine geniş kapsamlı konseptimizle devam edeceğiz. AVM’ler için yapmış olduğumuz konsept daha doğrusu böyle kiosk bir konsept oluyor. Onları da AVM’de kullanıyoruz. Cumhuriyet Mahallesinde de burada bir açılışımız olacak. Onu da bayramda açarız” diye konuştu.

KUPAYI ALANA KADAR ORADAYIM

Menülerle ilgili çalışmalara devam ettiklerini de belirten Yoloğlu, “Tatlı, pizza ve burgerde eklemek istediğim yeni şeyler var. Bazen fiyatlarla ilgili geri dönüşler oluyor. Günümüz şartlarında biz de olabildiğince fiyatları uygun tutmaya çalışabiliyoruz ama fiyat performans dengesini sağlamamız gerekiyor. Hedeflerimize emin adımlarla ve heyecanla ilerliyoruz. Başaracağımıza da inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

Yoloğlu, Masterchef All-Star’ın haziran ayında başlayacağını ve kupayı alana kadar yarışmaya devam edeceğini dile getirdi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar