SIGN İstanbul 21 Eyül’de kapılarını açıyor

SIGN İstanbul 21 Eyül'de kapılarını açıyor

info@karadenizekonomi.com / 5.09.2023

SIGN İstanbul 21 Eyül’de kapılarını açıyor

Endüstriyel reklam ve dijital baskı endüstrisinin bölgesindeki en büyük ticaret buluşması SIGN İstanbul, Shine Your Sign sloganıyla 21 Eylül’de kapılarını açacak.  Sektörün heyecanla beklediği SIGN İstanbul 2023’e sayılı günler kaldığını ifade eden Tarsus Fuarlar Direktörü Seda Bozkurt, “21 -24 Eylül tarihlerinde, Tüyap Beylikdüzü’nde 24.’sünü düzenleyeceğimiz fuarımıza, yurt dışından yaklaşık 3 bin 500 doğrudan alıcının gelmesini hedefliyorduk. Ticaret Bakanlığı’nın alım heyeti desteği, bu anlamda SIGN İstanbul ve katılımcıları için oldukça değerli” dedi. 

 

 24 bin profesyonel ziyaret edecek

 

SIGN İstanbul 2023’te, dijital baskı makineleri, tekstil baskı makineleri, transfer baskı ve serigrafi makineleri, lazer makineleri, CNC router ve frezeler, reklam & baskı malzemeleri, boyalar, LED sistemleri, endüstriyel reklam ürünleri, görsel iletişim ve sergileme ürünleri ile 3D baskı sistemleri ve çok daha fazlası bir arada sergileniyor. Aralarında dünya markaları ile birlikte Türkiye’nin lider firmaları ve sektörün yerli üreticilerinin de olduğu 300’ün üzerinde katılımcıya ev sahipliği yapacak olan fuarı, dört gün boyunca dünyanın dört bir tarafından 24 bin profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar