Turkcell küçük esnafa destek oldu

Turkcell, küçük esnafın ihtiyacına yönelik kapsamlı destek paketi hazırlayarak ilk üç ay boyunca sabit internetini karşılıyor.

info@karadenizekonomi.com / 13.07.2020

Turkcell küçük esnafa destek oldu

Normalleşme sürecinde de iş yerlerinin yanında olan Turkcell, küçük esnafın ihtiyacına yönelik kapsamlı bir destek paketi hazırladı. Esnafa özel can suyu desteği kapsamında Turkcell, Covid-19 salgınından sonra iş yerine geri dönen restoran, kafe, kuaför, taksi durağı gibi küçük işletmelerin ilk üç ay boyunca sabit internetini karşılıyor. Esnafın iletişim ihtiyaçlarına yönelik olarak Turkcell, cep telefonlarına gönderdiği internet hediyeleriyle kullanıcısının yanında oluyor. Tüm bunların yanı sıra kendi müşterilerine mesajla kampanyalarını duyurmak isteyen esnafa da Mesaj Üssü servisinden aldığı SMS adedi kadar SMS’i de Turkcell ekleyerek ikiye katlıyor. Aynı zamanda Turkcell’in Mesaj Üssü servisine ilk defa abone olan iş yerlerine anında 500 SMS hediye ediliyor.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar