Yeni Nesil Ford Transit Custom, 2024'ün Uluslararası Yılın Ticari Aracı Seçildi

Ford Otosan'ın Yeniköy Fabrikası'nda üretilen yeni nesil Ford Transit Custom, prestijli bir ödülle taçlandı.

info@karadenizekonomi.com / 24.11.2023

Yeni Nesil Ford Transit Custom, 2024'ün Uluslararası Yılın Ticari Aracı Seçildi

Avrupa'nın önde gelen ticari araç fuarlarından Solutrans'ta düzenlenen etkinlikte, Transit Custom, uzman Avrupalı gazetecilerden oluşan jüri tarafından "2024 Uluslararası Yılın Ticari Aracı" (IVOTY) ödülünü kazandı. Aynı etkinlikte Ford'un diğer modeli olan yeni Ford Ranger da "2024 Uluslararası Pick-up Ödülü'nü" (IPUA) alarak Ford Pro'nun Avrupa ticari araç pazarındaki lider konumunu daha da güçlendirdi.

Yeniköy Fabrikası'nda üretilen Transit Custom, dünyadaki tek üretim merkezi olma özelliğini taşıyor. Ford Otosan Lideri Güven Özyurt, Transit Custom'un bu prestijli ödülle Türkiye'nin üretim ve mühendislikteki kalitesini bir kez daha kanıtladığını belirterek, "Ford’u Türkiye’de ve Avrupa’da liderliğe taşıyan ticari araçları Ford Otosan’da üretiyoruz. İşte bu araçlardan biri olan ve dünyadaki tek üretim merkezi olduğumuz Transit Custom’ın bir kez daha 'Uluslararası Yılın Ticari Aracı' ödülüne layık görülmesi, Ford Otosan mühendisliğini en yüksek standarda taşıyor. Yeni Nesil Transit Custom ile uluslararası başarılarımızı daha da artırarak ihracat liderliğimizi pekiştireceğiz" dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar