Ramada Resort By Wyndham Ünye, Karadeniz’de tek 5 yıldızlı Resort

Karadeniz’de tek 5 yıldızlı Resort Hotel olan Ramada Resort By Wyndham Ünye, eşsiz Karadeniz atmosferini hissedeceğiniz ve unutamayacağınız bir tatil cenneti olarak öne çıkıyor.

info@karadenizekonomi.com / 7.03.2022

Ramada Resort By Wyndham Ünye, Karadeniz’de tek 5 yıldızlı Resort

Wyndham hotels grup olarak dünyada 10 Bin 500’den fazla otelden ve Türkiye’de de 86 otelden bir tanesi olan Ramada Resort By Wyndham Ünye hotel,  Karadeniz’de tek 5 yıldızlı Resort Hotel olarak hizmet veriyor. Ramada Ünye Otel, 2016 yılında faaliyete başlayan Ünye Ramada Resort by Wyndham; Türkiye'nin tarih ve doğa hazinesi yörelerinden Karadeniz kıyılarındaki Ünye’de eşsiz Karadeniz atmosferini hissedeceğiniz ve unutamayacağınız bir tatil yaşatıyor.

Ramada Resort by Wyndham Hotel grubu içerisinde yer alan Ramada Resort by Wyndham, uluslararası standartları göz önüne alarak, misafir odaklı, hizmet kalitesini sürekli iyileştirmeyi hedefleyerek, mevcut kaynaklarını en iyi şekilde değerlendiriyor.

207 otel içerisinde birinci olduklarını hatırlatan Ramada Resort By Wyndham Ünye Otel Müdürü Volkan Özdoğan, “Wyndham hotels grubun kendi standartları doğrultusunda misafir memnuniyeti ve hijyen gibi bir çok konuda misafirlerin otel ayrılışlarında yapmış oldukları anketler doğrultusunda otelimiz 2021 yılında 4 kıtanın birleşimi olan EMEA bölgesinde 207 Ramada otel içerisinde birinci olduk. 2022 yılının ilk döneminde de puanlarımız gayet yüksek. Hedefimiz birinciliğimizi korumak” diyerek açıkladı.

Kış döneminde yurtiçi misafirleri, yazın genelde yurtdışı misafirleri ağırladıklarını söyleyen Volkan Özdoğan, “2021 yılında yüzde %50 doluluk oranında kapattık. 2022 yılında hedefimiz bu yüzdenin daha da üzerine çıkmak. Hatta 2022 yılının ilk zamanlarından bahsetmek gerekirse İngiltere’den 160 kişi üzeri bir grup rezervasyonu yaptık. Bisikletle yola çıkacaklar ve Türkiye’ye kadar bisikletle devam edecekler. Ünye’de konaklayacaklar. Bu da Karadeniz Bölgesi’ne sağlamış olduğumuz çok güzel bir ekonomik katkıdır” dedi.

Wyndham hotels grubun kendi standartları doğrultusunda misafir memnuniyeti ve hijyen gibi bir çok konuda misafirlerin otel ayrılışlarında yapmış oldukları anketler doğrultusunda birinci olan Ramada Ünye Otel, verdiği hizmet kalitesiyle birinciliğini korumayı hedefliyor.

 

Sadakat programı önemli imkanlar sunuyor

Ramada Resort by Wyndham, Wyndham hotels grubun sağlamış olduğu sadakat programlarıyla birlikte misafirlerine kazanılan puanlar neticesinde belirli leveller ve bu levellerin sağladığı imkânları sunuyor. Misafirlerinin böylece dünyanın birçok Wyndham otelinde ücretsiz konaklama sağlayabildiğini de aktaran Volkan Özdoğan, “Wyndham hotels grubun sağlamış olduğu sadakat programları kapsamında Wyndham Rewards üyelik uygulamaları var. Her gelen misafirimize üyelikleri olup olmadığını soruyoruz. Üyelikleri varsa üyelik numaralarını sisteme tanımlıyoruz. Otel çıkışında çok ciddi bir puan yükleniyor” ifadelerini kullandı.

Ramada Ünye Otel’in tüm kalite yönetim standartlarını uygulayarak tam bir takım çalışması içerisinde müşterilerine kaliteli ve güler yüzlü hizmet sunduğunu belirten Ramada Resort By Wyndham Hotel Ön Büro Müdürü Zafer Arslantürk, “Otelimiz öncelikle Ordu ili Ünye ilçesinde denize sıfır konumdayız. Otelimizde yiyecek-içecek, konaklama, spa, hamam, sauna kendine ait havuzu gibi hizmetleri bulunuyor. Otelimizin genel misafir potansiyeli kış döneminde yurtiçi misafirlerimizi, yazın genelde yurtdışı misafirlerimizi ağırlıyoruz. Mart ayında yine Kuveyt tarafından misafirlerimizi ağırlayacağız. Otelimiz toplamda 137 oda 277 yataktan oluşuyor. VIP süit 8 odamız, 16 köşe Süitimiz, 2 tane de özel misafirlerimiz için odamız var, 111 tane de standart odamız var. Otelimizde toplam 52 kişi istihdam ediyoruz” dedi.

Hedeflerinin otelin doluluk oranını artırmak olduğunu da sözlerine ekleyen Zafer Arslantürk, “Dünyada 2020 başında başlayan Pandemi sektörü turizm sektörünü de çok etkiledi. 2021 yılında biraz daha tüm sektörler rahat geçirdi. Bizler de 2021 yılında doluluk olarak güzel bir yıl geçirdik. 2022 yılında hedeflerimiz tabi ki bir önceki yılın üzerine koymak. Rakamsal olarak da, doluluk oranı olarak da. Bunun için de çalışmalar yapıyoruz” dedi.

 

SONER ÖZDEMİR

KARADENİZ EKONOMİ

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar