SARSILMAZ, Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nın ilgi odağı oldu

SARSILMAZ SİLAH SANAYİ A.Ş, bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nda tabanca ve askeri silah modellerini sergiledi. Sektörünün tek temsilcisi olarak büyük ilgi gören SARSILMAZ, verimliliği hedefleyen, son teknolojiye sahip üretim sistemini ve ürünlerini ve "sürdürülebilirlik" uygulamalarının silah sanayinde de sonuç verdiğini ziyaretçilere gösterdi.

info@karadenizekonomi.com / 30.05.2022

SARSILMAZ, Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nın ilgi odağı oldu

Ankara Bilim Üniversitesi tarafından ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 4. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı, kamu kurumlarından özel sektöre, iletişim sektöründen savunma sanayine kadar pek çok alanda faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası firmaları, ziyaretçileriyle bir araya getirdi. 18-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda SARSILMAZ da tabanca ve askeri silah modelleriyle yerini aldı.

SARSILMAZ, verimliliği hedefleyen, son teknolojiye sahip üretim sistemini ve aynı amaç doğrultusunda geliştirdiği ürünlerini, geleceği garanti altına alacak "sürdürülebilirlik" uygulamalarının silah sanayinde de sonuç verdiğini ziyaretçilere gösterdi. Fuarda sektörünün tek temsilcisi olarak büyük ilgi gören Sarsılmaz, standında; başta Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan yetkililer olmak üzere çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı.

 

Yeni modellerini sergiledi

SARSILMAZ, fuarda yeni model tabancalarını ziyaretçilere sundu. Bu modeller arasında SAR 9 tabanca ailesine ait SAR 9 METE, SAR 9 SC, SAR 9C, SAR 9 SP, SAR 9 Gen2 ve serinin küçük boyutlarıyla fark yaratan yeni üyeleri SAR 9 SC ile SAR 9 CX yer aldı.

Ürün yelpazesinde bir askeri birliğin her türlü ihtiyacını karşılayabilecek modeller bulunduran SARSILMAZ, makineli tabanca, piyade tüfeği, makineli ve ağır makineli tüfek modellerini de sergiledi. Sergilenen ürünler arasında; meskûn mahal kullanımı için özgün olarak tasarlanan SAR 109 serisi, SARSILMAZ’ın uzun yıllara dayanan deneyimiyle ürettiği piyade tüfekleri SAR 223 ve SAR 56, üretimini üstlendiği MPT-76, makineli tüfek segmentindeki SAR 762 MT ve ağır makineli tüfek SAR 127 MT yer aldı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar