Haber uygulamaları kullanımı yüzde 37 arttı

2020’nin ilk yarısında insanlar Covid-19 hakkındaki en son haberleri almak için Ocak-Nisan 2020 arasında haber uygulamaları kullanımlarında yüzde 37 oranında artış gösterdi.

info@karadenizekonomi.com / 14.07.2020

Haber uygulamaları kullanımı yüzde 37 arttı

2020’nin ilk yarısında insanlar Covid-19 hakkındaki en son haberleri almak için haber uygulamalarına her zamankinden daha fazla ihtiyaç duydu. Uygulama pazarlama platformu Adjust’ın son verilerine göre tüketiciler haberler için telefonlarını gün geçtikçe daha çok kullanıyorlar ve bu da en beğendikleri medya uygulamalarını uzun bir süre daha kullanmaya devam edeceklerini gösteriyor. Veriler, haber uygulamalarının günlük kurulumlarının Ocak-Nisan 2020 arasında yüzde 37 oranında arttığını gösteriyor. Kurulum sayısı, Mart’ta zirveye ulaştı ve sonrasında Mayıs’ta Covid öncesi seviyelere geri döndü. Günlük oturumlar ise Ocak ve Nisan ayları arasında yüzde 59 oranıyla büyük bir artış gösterdi.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar