Oteller için korana tedbirleri başladı

Pandemi nedeniyle turizmin en önemli ayaklarından olan konaklamada, hizmet anlayışı yeniden tasarlandı. Artık oteller misafirlerin ateşini ölçülüp maske verilecek lobi, restoran gibi alanlara sosyal mesafe kuralı uygulanacak. Bu tedbirleri Karadeniz Bölgesi’nde ilk uygulamaya geçiren tesislerin başında gelen Balıktaşı City misafirlerine gönül rahatlığıyla kullanabilecekleri ortam sunuyor.”

info@karadenizekonomi.com / 12.06.2020

 Oteller için korana tedbirleri başladı

Ordu Balıktaşı City turizme hazır

Koronavirüs salgınıyla tüm dünya, yeni bir düzene hazırlandı. Salgından olumsuz etkilenen sektörlerden biri olan turizmin en önemli ayaklarından konaklamada, hizmet anlayışı yeniden tasarlandı. Oteller hijyen endişesi ile kişiselleştirilmiş, ekolojik ve organik hizmet vermeye başladı. Buna göre otellerde misafirler  giriş yapmadan önce ateş ölçülüp maske verilmesi, lobi, restoran gibi alanlara sosyal mesafe kuralı uygulanması, odaların en az 12-48 saat arası boş bekletilmesi, tek kullanımlık malzemeler kullanılması, sık kullanılan yüzeylerin dezenfekte edilmesi, tüm ortak alanlarda periyodik olarak ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemleri yapılması, kayıt işlemleri sırasında UVC ultraviyole evrak ve para sterilizasyon cihazı ile tüm ürünlerin steril edilmesi gibi önlemler alındı. Bu önlemleri Karadeniz Bölgesi’nde ilk uygulamaya geçiren tesislerin başında gelen Balıktaşı City misafirlerinin güvenli bir ortamda tatillerini geçirmeleri için tüm tedbirleri aldı. COVID-19’un dünyadaki etkilerini yakından takip edip misafirlerinin ve ekibinin sağlığını ve güvenliğini esas alan tesis misafirlerine gönül rahatlığıyla kullanabilecekleri ortam sunuyor.

 

 

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar