Yason Blue Hotel hizmete girdi

Ordu Perşembe’nin Çaytepe Mahallesine iş insanı Şenol Memiş tarafından yaptırılan Yason Blue Hotel hizmete girdi.

info@karadenizekonomi.com / 27.06.2021

Yason Blue Hotel hizmete girdi

Ordu Perşembe’nin Çaytepe Mahallesine iş insanı Şenol Memiş tarafından yaptırılan Yason Blue Hoizmete girdi. Yunan Mitolojisinde önemli bir yere sahip Altın Post Hikayesinin geçtiği Yason Burnu’nda yolun üst tarafına yapılan otel manzarasıyla fark yaratıyor. Güneşin doğuşunu ve batışını otelden izlemek mümkün. Otelin resmi açılışı ise önümüzdeki günlerde yapılacak.

Otel yatırımını memleketine, baba yerine yaptıran Memiş, Ordu turizmine katkı sunmayı hedeflediğini dile getirerek, ‘’Yeni yatırımlarımızı memleketimize yapmayı plandık. Yer kendimizin. Ordu turizmde gelişiyor. Yason’un Ordu turizminde yeri ayrı. Bölgede önemli bir eksikliği giderdik. Bu zamana kadar bundan fazlaca yararlanamadık. Yunanistan’dan Yason’a turist getirmek için görüşmelerimiz var’’ diye konuştu.


Kırsal kalkınma desteğiyle yapılan ve 3 yıldıza sahip otelde 25 oda ve 50 yatak bulunuyor. Otelde toplantı salonu, açık havuz ve düğün ve toplu etkinlik için çok amaçlı salonda yer alıyor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar