KPI ACADEMY’den anahtar teslimi fabrika

Değişen piyasa koşullarında var olabilmek için sadece iyi performans göstermek yeterli olmayabilir. Bu durumu kavrayan şirketler, daha sürdürülebilir bir ilerleme sağlamanın gerekliliği üzerine fazlasıyla kafa yormaktadırlar. Peki, hem performansı iyileştirmek hem de sürdürülebilir olmak için şirketler nasıl bir yol izlemeli? Veya yapılan yatırımlar gerçekten ihtiyaca cevap veriyor mu?

info@karadenizekonomi.com / 4.05.2021

KPI ACADEMY’den anahtar teslimi fabrika

İşte bu soruların yanıtlarını KPI Academy Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Topkaya’dan almak istedik. Bilindiği gibi Karadeniz Bölgesi’nde özellikle yeni açılan organize sanayi bölgelerine birçok yeni yatırım yapılmaktadır. Bu yatırımlar gerçekten ihtiyaçları karşılayacak donanıma sahip mi? İşte bu aşamada tesislerin gerçekten ihtiyaca cevap verip veremediği konusunda analizler yapan KPI Academy, neredeyse anahtar teslimi işler çıkartıyor.

Amaç AB standartlarına ulaşmak

Birlikte çalıştıkları firmalar ile tesis kurulumu konusundaki süreçte mevcut hatlarının revizyonu, modernizasyonu ve teknoloji yenileme konularında iş birliği yaptıklarını söyleyen Topkaya, “Avrupa Birliği standartlarını yakalamak için çalıştığımız firma sahipleri ile masaya oturduğumuzda yaşadıkları sorunların tamamını çözebilecekleri ve uzun yıllar sorunsuz kullanabilecekleri fabrika tasarımlarını sunuyoruz” ifadeleri ile iddialarını ortaya koyuyor.

Ordu merkezli bir işletme olan KPI Academy, özellikle fındık sektörünün olmazsa olmazları arasında yer alan fındık kırma fabrikaları, natürel fındık işleme tesisleri, kavrulmuş kındık tesisleri, kıyılmış fındık, püre ve krema hatlarının kuruluşunda tesisin yurtdışı müşteri denetimlerinden geçebilecek şekilde dizayn edilerek kurulumunu ve tüm süreçlerini takip ediyor.

KPI Academy’nin kurduğumuz tesisler

7 Adet Fındık Kırma Tesisi

8 Adet Natürel Fındık İşleme Tesisi

6 Adet Kavrulmuş Fındık İşleme Tesisi

5 Adet Kıyılmış Fındık ve Fındık Püresi Tesisi

1 Adet Susam işleme ve Tahin Tesisi

1 Adet Çay Paketleme Tesisi

Devam eden ve proje aşamasında olan tesisler

1 Adet Bentonit Kedi Kumu Paketleme Tesisi

2 Adet Fındıklı Krema hattı ve Kavanoz Dolum tesisi

2 Adet Fındık Entegre Tesisi

2 Adet Fındık Kırma Tesisi

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar