Çambaşı’nda her mevsim etkinlik

Türkiye’nin denize en yakın kayak tesisi olmasıyla ön plana çıkan Çambaşı Kayak Merkezi, Dünyada ender olarak rastlanılan kristal karla, yılın 12 ayı çeşitli aktiviteler ile tatilcilerin vazgeçilmez duraklarında biri oluyor.

info@karadenizekonomi.com / 6.06.2022

Çambaşı’nda her mevsim etkinlik

Çambaşı Kayak Merkezi, uçsuz bucaksız ormanları ve temiz havasıyla her mevsim ziyaretçilerini ağırlıyor. Yeşilin her tonunu barındıran eşsiz manzarasıyla ziyaretçilerini cezbederken, yurt içi ve yurt dışından gelen misafirler, şehir gürültüsünden uzak, deniz turizmine alternatif hem kış sporu yapmanın hem de doğada vakit geçirmenin tadını çıkarıyor. Denize en yakın kayak merkezi olmasıyla dikkat çeken tesis, kaymaya en uygun kar cinsi olan kristal toz kar ile snowboard ve off pist denilen pist dışı kayak için de uygun olan nadir alanlardan biri olarak ön plana çıkıyor. 

 

Yılın 12 ayı aktivitelerle tatilcilerin vazgeçilmez durağı

Ordu’nun Kabadüz ilçesine bağlı 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası’nda 630 dönüm alan üzerine inşa edilen ve ORBEL tarafından kiralanan 3 tane restoran, 12 tane bungalov, kızak pistinden oluşan Çambaşı Doğa Tesisi sadece Alpler’de olan, kayak pistinin ortasındaki Bungalov evleriyle de dikkat çekiyor. Tesisin işletmeciliğini ise iki yıldır MAGIC Grup yürütüyor. Kayak sezonunun olmadığı dönemlerde turlarla günü birlik gelen misafirlerine konaklama ve restoran hizmetleri sunan şirket, müşterilerine şimdilik ATV turları, midilli turları, UTV turları, zeplinelar gibi aktiviteler sunuyor. Çambaşı Doğa Tesisi’nin kapasitesi ve özellikleri hakkında bilgi veren Magic Grup Yönetim Kurulu Üyesi Murathan Hacıbekiroğlu, “Bungalov ve otelimizde aynı anda 150 kişi ağırlayabiliyoruz. Günde en az 10 bin kişiye hizmet verebilecek restoranlar ve pistlerimiz mevcut. Kış aylarında kar motoru, 11 tane pistimiz var, kızak ve snowbord pistimiz var. 2 tane teleferiğimiz var. Yürüyen bant var. Zepline etkinliğimiz var. Yaz ayları için yine zepline var, ATV etkinliklerimiz var, midilli etkinliğimiz mevcut. Dağ yürüyüşleri gibi birçok eğlenceli aktivitemiz var” şeklinde konuştu.

 

ASEL GÜRSOY

KARADENİZ EKONOMİ

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar