Amasya TSO, Romanya’ya iş gezisi düzenledi

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) KOSGEB destekli yurt dışı iş gezileri kapsamında, ihracatı artırmak ve çeşitli iş bağlantıları kurmak amacıyla Romanya'ya iş gezisi düzenledi.

info@karadenizekonomi.com / 18.09.2023

Amasya TSO, Romanya’ya iş gezisi düzenledi

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Başkanı, Meclis Üyeleri, Genel Sekreteri ve üye iş adamlarından oluşan heyet, yurt dışı ticaret hacimlerini artırmak ve yurt dışındaki ticari ve mesleki faaliyetlerin nasıl yönlendirildiğini görme ve analiz edilmesini sağlamak amacıyla Romanya'ya iş ve kültür gezisi düzenledi.

13-17 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlenen Romanya iş gezisinde; Resmi ziyaretler, ikili iş görüşmeleri ve fabrika ziyaretlerinde bulunuldu.

Resmi ziyaretler kapsamında Romanya Büyükelçisi Özgür Kıvanç Altan, Türk İş Adamları Derneği (TİAD) ve Romanya Türk Yatırım Derneği ziyaret edilerek, Romanya yatırım olanakları, bölgede bulunan Türk yatırımcıları ve Amasya-Bükreş ticari ilişkilerinin geliştirilmesi ile ilgili bilgi alındı.

Romanya Türk Yatırım Derneği’nin işbirliğiyle Amasya’dan katılan iş insanları ile Romanya da yer alan firmaların bir araya geldiği ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildi. Görüşmelerde yatırım fırsatları ve Romanya’daki iş olanakları hakkında bilgi edinildi.

Çeşitli fabrika ziyaretleri ile Romanya iş gezisi sonlandırıldı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar