Dereli Hayvan Pazarı Projesi

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’ndan Dereli Belediyesi’nin ‘Dereli Hayvan Pazarı Projesi’ne destek.

info@karadenizekonomi.com / 29.12.2020

Dereli Hayvan Pazarı Projesi

Proje protokolü DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ve Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu tarafından imzalandı. Belediye Başkanı Şenlikoğlu, “Turizm merkezi olan Dereli ilçemizde çok yüksek potansiyeli olan hayvancılığın geliştirilmesiyle ilgili Belediyemizin DOKAP ile yaptığı mezbaha projesi dışında canlı hayvan pazarı projesi kurulmasıyla beraber hayvancılıktan daha çok kazanç elde edilmesi ve vatandaşımızın daha sağlıklı koşullarda et ve hayvansal gıdalara ulaşması sağlanacaktır. Bölgemiz adına büyük bir öneme sahip olan canlı hayvan pazarı projesinin hayata geçirilecek olması ve ilçemize kazandırılması için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank’a,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sn. Nurettin Canikli’ye, AK Parti Giresun Milletvekillerine, DOKAP Başkanı ve personellerine Belediyemiz adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar