BAŞKAN GÜLER: “ORDU’MUZU KÜLTÜR VE TURİZMDE ÇOK DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Ankara’da Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

info@karadenizekonomi.com / 4.12.2021

BAŞKAN GÜLER: “ORDU’MUZU KÜLTÜR VE TURİZMDE ÇOK DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Çeşitli ziyaret ve görüşmeler için Ankara’da bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Büyükşehir Belediyesinin projeleri ile Ordu ilinde yapılacak olan yatırımlar konusunda üst düzey görüşmelerine devam ediyor. Bu kapsamda ziyaretlerini sürdüren Başkan Güler, Ankara temasları kapsamında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

Kültür ve Turizm Bakanlığında gerçekleşen görüşmede Başkan Güler, Ordu’nun kültürel mirası ve turizm yatırımları hakkında Bakan Ersoy’a bilgiler verdi.

Başkan Güler ziyarette yaptığı açıklamada, “Kültür ve Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya gelerek, Ordu'muz için istişarelerde bulunduk. Sahip olduğu zengin tarihi, kültürel mirası ve doğal dokusu ile Ordu'muzu kültür ve turizm alanında çok daha ileri taşımaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar