Başkan Tören; “Amacımız insanımızın hayır duasını almak ve yüzünü güldürmek bunun için de mutlu bir şehir inşa etmek ”  

Sosyal politikalar başta olmak üzere hayatın her alanında yürüttüğü projelerle insana dokunan, yeni nesil belediyecilik uygulamalarıyla şehirde bir değişim ve dönüşüm başlatan Altınordu Belediyesi; modern şehircilik hedefi doğrultusunda altyapı ve ulaşım yatırımlarında hız kesmiyor.

info@karadenizekonomi.com / 24.02.2022

Başkan Tören; “Amacımız insanımızın hayır duasını almak ve yüzünü güldürmek bunun için de mutlu bir şehir inşa etmek ”   

İnsanına iş, aş için istihdam alanları oluşturmayı kendine dert edinen Başkan Aşkın Tören, bir taraftan istihdama yönelik altyapıları oluştururken bir taraftan da istihdamı, üretimi ve yatırımları destekleyecek güçlü bir ulaşım ağı için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

Beton yolda 25. Mahalle Eyüplü oldu  

Başkan Aşkın Tören’in 72 mahalle için başlattığı 50 kilometre beton yol programını yılın ilk yarısında tamamlamayı hedefleyen Altınordu Belediyesi, çalışmalarını hızlandırdı. Kesintisiz devam eden beton yol programında 25’inci mahalle olan Eyüplü de tamamlandı. Yapılan çalışma sonunda mahallenin Kargaç sokak 1, Kargaç Sokak 2 ve Hatipoğlu olmak üzere üç sokağı beton yol konforuna kavuştu.

“Herkesin yaşamaktan mutluluk duyacağı şehir Altınordu”

Kentin eğitim, kültür, tarım, ticaret, turizm ve diğer alanlardaki potansiyelinin en iyi şekilde değerlendirilebilmesi ve hedeflere ulaşılabilmesi için ciddi bir altyapıya ihtiyaç olduğunu kaydeden Başkan Tören, “tarımsal üretimin merkezi durumunda olan kırsal mahallerimizin ulaşım ağını; güvenli ve konforlu bir yapıya kavuşturuyoruz” dedi.

İlgili tüm kurum ve kuruluşlar ile koordineli bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Tören “Altınordu’muza yapacağımız hizmetler ile varlık sebebimiz olan insanımızın hemşehrilerimizin duasını almak ve yüzünü güldürmek için çalışıyoruz.  Günü kurtarma derdinde değiliz bilakis geleceğin Altınordu’su için projeler üretiyoruz.

Biz, Altınordu için kısa, orta ve uzun vadede hedeflerimizi belirledik. Bu hedeflerimiz doğrultusunda da mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tarımda, turizmde, kültürde sanatta, sporda, teknolojide, üretimin her alanında, hizmetlerimizle; her kesimin, yaşamaktan mutluluk duyacakları şehir Altınordu için durmak yok, çalışmaya devam.” Şeklinde konuştu.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar