Erdoğan’dan fındık üreticisine; “Endişeye kapılmayın”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler genişletilmiş il başkanları toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü ve Erdoğan’ın fındık konusunda endişeye kapılacak bir durumun olmadığını söyledi.

info@karadenizekonomi.com / 12.07.2021

Erdoğan’dan fındık üreticisine; “Endişeye kapılmayın”

Büyükşehir Belediyesi Parti Grubu toplantısı İl Başkanı Halit Tomakin başkanlığında yapıldı, toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Yerel Yönetimler Başkanı Talip Şen, İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri katıldı. AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu’yu ziyaret edeceğini söyledi. Tomakin; “Büyük ihtimalle temmuz ayı içerisinde veya ağustos ayının ilk haftasında Karadeniz illeri ziyareti olacağını bu ziyarette Ordu İli programlarının da bulunacağını belirtti. En iyi şekilde ağırlamak için hazırlıklarımıza şimdiden başladık” dedi.

Fındık üreticisi endişeye kapılmasın

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Son Genişletilmiş İl Başkanları toplantısından sonra Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la görüşme fırsatı bulduğunu söyledi. Güler; “Cumhurbaşkanımızla fındığı konuştuk, Cumhurbaşkanımız fındığa hâkim üreticilerimiz endişeye kapılmasın fındık en iyi şekilde değerini bulacaktır” açıklamasını yaptı.

Kars’a 500 adet koyun gönderdik

Büyükşehir Belediye Başkanı Güler yapılan çalışmalarla iyi geri dönüşler aldığını ileterek; “Düşünen, üreten, yarışan Ordu sloganı ile çıktığımız yolda önemli hizmet ve projeleri hayata geçirdik.

Büyükşehir’in yaptığı tekneleri Antalya / Kemer Belediyesinden sipariş aldık. Büyükşehir Belediyesi olarak Kaz üretimi projemizde önemli aşamaya geldik ve Türkiye’de kazın üretim merkezi sayılan Kars iline 500 adet kaz gönderimi yaptık. Biz yorulmadan, bıkmadan Ordulu hemşerilerimiz için  düşünüp, üretmeye ve yarışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar