Ordu BŞB su sayacı üretimine başladı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de ilk olan ve GSM ile uzaktan dolum yapılabilen SUVER 2020 isimli su sayacının üretim ile montaj çalışmalarına başladı.

info@karadenizekonomi.com / 21.10.2020

Ordu BŞB su sayacı üretimine başladı

Elektronik kartlı sayaç hizmeti veren özel firma ile sözleşme fesheden Ordu Büyükşehir Belediyesi Türkiye’de ilk olan ve GSM ile uzaktan dolum yapılabilen SUVER 2020 isimli su sayacının üretim ile montaj çalışmalarına başladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin iştiraki olan ORYAZ tarafından tasarlanan ve Fatsa’nın Bolaman mevkiinde OSKİ’nin Ek Hizmet Binasında kurulacak tesiste gerçekleştirilecek olan SUVER 2020 isimli su sayacının üretimi klasik elektronik kartlı ve abonelerin uzaktan kredi yükleme yapabileceği GSM’li olmak üzere iki ayrı model olarak tasarlandı. 10 bin adet üretim kapasitesine sahip olan tesiste sayaçlar talebe göre üretilecek. Abonelerin içme suyu tüketimlerini daha hassas ölçerek faturalandıran elektronik su sayacı ile tesisatlardaki kaçaklar da tespit edilerek suyun daha verimli kullanılması sağlanacak. Elektronik kartlı sayaçların hizmet vermeye başlamasının ardından montaj, servis, bakım ve onarım hizmetleri de yine ORYAZ tarafından yürütülecek.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar