Ordu Büyükşehir’den 16 ilçeye yeni spor sahası

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde oluşturulan 12 farklı branşa destek veren Büyükşehir Belediyesi, toplumun her kesimini sporla buluşturmak için ilçeleri spor sahalarıyla donatıyor.

info@karadenizekonomi.com / 29.10.2021

Ordu Büyükşehir’den 16 ilçeye yeni spor sahası

Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan çalışmalar da 16 ilçe çok amaçlı spor tesislerine kavuştu. Yapım çalışmalarının devam ettiği 3 ilçede tesisler kısa süre içinde hizmete girecek.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in spora ve sporcuya yaptığı yatırımlar sürüyor. 12 farklı branşta, 958 sporcusuyla elde ettiği, ulusal ve uluslararası başarılarla adından söz ettiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, toplumun her kesimini sporla buluşturmak için ilçelerde başlattığı spor tesisi yatırımlarına devam ediyor.

 

16 İLÇEDE TESİSLER HİZMETE GİRDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, Akkuş, Altınordu, Aybastı, Çatalpınar, Çaybaşı, Fatsa, Gülyalı, Gürgentepe, İkizce, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye, Perşembe, Ulubey ve Ünye ilçelerinde planlanan spor tesisleri hizmete girdi. İhalesi yapılan ve çalışmaların devam ettiği, Çamaş, Gölköy ve Kabadüz ilçelerindeki spor tesislerinin tamamlanması için ekipler gece-gündüz mesai yürütüyor.

12 FARKLI BRAŞDA 958 SPORCU

Ordu’da sporun her alana yayılması için çalışma yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi sporcu Ordu’sunu her geçen gün büyütmeye devam ediyor. Daha önce var olan branşlara yenilerini de ekleyerek sporun daha fazla kitleye ulaşması için yoğun çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde oluşturduğu 12 farklı branş ve  958 sporcu ile Ordu’yu ulusal ve uluslararası turnuvalarda yarışmalarda temsil ediyor. Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde, Güreş, Taekvondo, Judo, Satranç, Boks, Kick Boks, İşitme Engelliler Güreş, Yelken, Bedensel Engelliler Yüzme, Tekerlekli Sandalye Basketbol, Kano ve Hentbol takımları yer alıyor.

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar