Çambaşı'nda Kapasite Artacak! Başkan Kaya: Yeni Oteller Yolda

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, 2023'ü değerlendirdi ve 2024 hedeflerini açıkladı.

info@karadenizekonomi.com / 8.01.2024

 Çambaşı'nda Kapasite Artacak!  Başkan Kaya: Yeni Oteller Yolda

Başkan Kaya, afetlerle başlayan 2023'ün, belediye ve büyükşehir belediyesi işbirliğiyle çözümlendiğini belirterek, özellikle Ordu milletvekillerinin ve diğer yerel yöneticilerin desteklerinden bahsetti. Hemşirelere su, elektrik, ve yol gibi temel ihtiyaçların hızlı bir şekilde karşılanmasına dikkat çeken Başkan Kaya, 2024 için umutlu ve huzurlu bir yıl temenni etti.

Kabadüz, 2024'te Turizmde Parlayacak!

Kaya, turizm alanındaki projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Mobilyacılar organize sanayi bölgesinin kısa süre içinde hayata geçirileceğini ve kayak merkezindeki otellerin daha da büyüyerek yeni otellerle destekleneceğini ifade etti. Yeni otellerin inşaatına önümüzdeki yıl başlanacağını belirten Başkan, turizmdeki eksiklikleri görmek adına yılbaşı dolayısıyla çambaşındaki otellerin kapasitesinin düşük olduğunu ve bu eksikliği gidermek için yeni otellerin yapılacağını dile getirdi. Turnalık merkezindeki imar planlarını tamamladıklarını ve turizm bakanlığıyla işbirliği içinde olduklarını belirten Kaya, önümüzdeki günlerde turnalık mahallesinde başlayacakları projelerle ilgili bilgi verdi.

Kabadüz'ün 2024'te turizmde parlayan bir yıla imza atacağını söyleyen Başkan Kaya, özellikle karayolu güzergahının tamamlanmasıyla birlikte bölgenin yatırım alanı ve turizm cenneti haline geleceğine inandığını ifade etti. Tarımsal, spor ve diğer yatırımların da hız kesmeden devam ettiğini söyleyen Kaya, projelerin bölge ekonomisine canlılık getireceğini dile getirdi. Ayrıca, aday adaylığı sürecinin devam ettiğini ve halkın isteğine göre hareket edeceklerini belirten Başkan Kaya, Cumhurbaşkanı ve genel başkanlarına bağlılık vurgusu yaptı.

 

Yaren kaya

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar