Denizden Gelen Lezzet: Roka Balık

Ordu'nun turizm potansiyeline katkı sağlayan önemli restoranlarından biri olan Roka Balık, şehrin lezzet haritasında özel bir yer edinmiş durumda.

info@karadenizekonomi.com / 3.06.2024

Denizden Gelen Lezzet: Roka Balık

 

2021 yılı Haziran ayında hizmete giren ve kısa sürede müşterilerin favori mekanları arasına giren Roka Balık, kalabalık bir kadrosuyla hem mutfakta hem de salon hizmetlerinde başarıyla faaliyet gösteriyor.

İşletme’nin mutfak sorumlusu Hakan Çakır, Roka Balık'ın sunduğu ayrıcalıkları anlatırken, deniz kenarındaki manzarasıyla misafirlerine benzersiz bir deneyim yaşattıklarını belirtiyor. Menüsünde deniz ürünlerinin yanı sıra et seçeneklerine de yer veren Roka Balık, zengin bir lezzet çeşitliliği sunuyor. Özellikle, deniz ürünleri sevenler için levrek lokum, levrek ızgara ve levrek buğulama gibi spesiyaliteler öne çıkıyor. Ayrıca, et seven misafirler için de özel lezzetler bulunuyor.

Roka Balık'ın başarısının arkasında, yerel balıkçılarla kurduğu yakın iş birliği de yer alıyor. Taze ve kaliteli ürünlerle müşterilerine hizmet veren işletme, balık ürünlerinin fiyat ve kalitesindeki değişkenliklere uyum sağlamak adına menüsünü düzenli olarak güncelliyor.Hakan Çakır, kalite ve misafir memnuniyetinin maliyetten önde geldiğini vurgulayarak, ‘’Kalifiye ve kaliteyi bozmamak gerektiğini düşünüyorum’ ’diyor.

 

Asel Gürsoy

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar