Kabadüz Belediye Başkanı: İkametgahınızı Getirin, Hizmetlerimizi Artıralım!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Karadeniz Ekonomi İmtiyaz Sahibi Murat Gürsoy'u ağırladı. Ziyaret sonrası yapılan açıklamada Başkan Kaya, ilçenin geleceği ve nüfus yoğunluğu üzerine önemli açıklamalarda bulundu.

info@karadenizekonomi.com / 3.06.2024

Kabadüz Belediye Başkanı: İkametgahınızı Getirin, Hizmetlerimizi Artıralım!

 

 

"Hemşerilerimizden İkametgah Talebimiz Var"

Üçüncü dönemine başlarken hemşerilerine teşekkür eden Kaya, ilçenin mevcut ve yeni projelerini hayata geçirerek, önemli hizmetler sunmayı hedeflediklerini belirtti. Nüfus yoğunluğunun, ilçenin gelişimi ve projelerin tamamlanması için kritik öneme sahip olduğunu vurgulayan Başkan Kaya, herkesin Kabadüz'e ikametini getirmesi gerektiğini ifade etti. Bu durumun, ilçeye yapılacak tüm yatırımların temeli olduğunu dile getiren Başkan Kaya, daha fazla hizmet almak ve büyük projeleri gerçekleştirmek için nüfusun önemine dikkat çekti.

Başkan Kaya, önümüzdeki 5 yılın ilçe için güzel geçeceğine inandığını belirterek, meclis üyeleri ve muhtarlarla birlikte çalışacaklarını ve ilçenin geleceği için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Ayrıca, Ordu Çambaşı Kayak Merkezi'ne yapılan otel yatırımı için teşekkürlerini ileten Başkan Kaya, bu yatırımın ilçeye önemli katkılar sağlayacağını ve turizme olumlu yansımaları olacağını belirtti.

Asel GÜRSOY

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar