KİB personel alımı duyurusu
Karadeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği sınavla 2 (İki) adet Uzman Yardımcısı alacağını bildirdi.
info@karadenizekonomi.com / 4.11.2022

- Karadeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’ne sınavla 2 (İki) adet Uzman Yardımcısı alınacaktır.
- 01.01.2022 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olanlar (01.01.1987 ve daha sonra doğanlar) başvuru yapabileceklerdir.
- En az dört yıllık eğitim veren siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme fakülteleri ile diğer dört yıllık eğitim veren üniversite ve fakültelerin kamu yönetimi veya uluslararası ticaret bölümlerinden veya yüksekokullarından ya da bunlara denkliği Yüksek Öğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı fakülte veya yüksekokullardan mezun veya dört yıllık fakülte veya yüksekokul mezunu olmak kaydıyla yukarıda belirtilen alanlardan en az birinde yüksek lisans derecesine sahip olmak gerekmektedir.
- Personel alımı için 2020-2021-2022 yılları Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSS-P3 puan türünden en az 70 ve yukarı puan almış olmak, ayrıca Yabancı Dil Bilgisinden (İngilizce) 2019-2020-2021-2022 yıllarına ait Yabancı Dil Sınavı’ndan (YDS) veya uluslararası kabul gören dil sınavlarından ÖSYM tarafından belirlenen kriterlere göre eşdeğer olan en az 70 ve yukarı puan almış olmak şartları aranmaktadır.
- TİM ve İhracatçı Birlikleri İnsan Kaynakları Sınav Yönetmeliği’nin 5. maddesinde yer alan diğer şartları sağlamış olmak gerekmektedir.
- Sınava katılma şartları ve sınava ilişkin ayrıntılı bilgiler Genel Sekreterliğimizin www.kib.org.tr web adresinde yayınlanmaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Çok Okunanlar

Akkuş Fasulyesi İçin 28 Milyon TL'lik Sulama Projesi Geliyor

OGİD Başkanı Altuğ Sönmez Görevini Devrediyor

Kadın Kooperatifleri Giresun'da Buluşuyor: Girişimcilik Ekosistemi Güçleniyor

Ordu-Giresun Havalimanı için özel talep

Havza OSB’ye 500 milyon dolarlık üretim tesisi

Giresun Üniversitesi Öğretim Üyeleri Derneği: 'Fiskobirlik Arazisinin İmara Açılmasına Şiddetle Karşıyız'

Ordu Esnaf Odaları Birliği Başkanına 'Onur' Belgesi