Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi'ne 3 Yılda 40 Milyon TL'lik Yatırım

Sağlık sektöründe öncü bir kurum olan Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi, 14 Mart Tıp Bayramı'nda sektördeki başarılarını ve örnek sağlık hizmetini kutladı.

info@karadenizekonomi.com / 18.03.2024

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi'ne 3 Yılda 40 Milyon TL'lik Yatırım

Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Durak, sağlık çalışanlarının önemli katkılarını vurgulayarak tüm sağlıkçıları tebrik etti.

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi, teknolojiye verdiği büyük önem ve gerçekleştirdiği yatırımlarla sağlık sektöründe örnek bir kurum olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle hastanede bir araya gelen sağlık çalışanları, bir yıl boyunca verilen emek ve özveriyi birlikte kutladılar.

Mehmet Ali Durak, Karadeniz Ekonomi ’ye özel yaptığı açıklamada söyledi: "Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi olarak, ailemizin 15 yılı aşkın bir süredir sağlık sektöründe başarılı bir şekilde hizmet verdiğini görmekten gurur duyuyoruz. Ben de 3 senedir hastanemizin yönetim kurulu başkanlığını yürütmekteyim. Bu süre zarfında, hastanemizde pek çok önemli sağlık hizmeti sunulmuş ve birçok yatırım gerçekleştirilmiştir."

Durak, hastane olarak sundukları hizmetler hakkında şu bilgileri verdi: "Hastanemizde 15 yıl içerisinde 2.5 milyondan fazla poliklinik hizmeti verilmiş, 100 binden fazla cerrahi operasyon gerçekleştirilmiş ve 20.000'den fazla doğum yapılmıştır. Bu, ilçemiz nüfusunun yaklaşık %15'ine tekabül etmektedir. Hastanemiz, özel bir kurum olmasına rağmen vakıf gibi yönetilerek maddi durumu olmayan vatandaşlara da sağlık hizmeti sunmaktadır."

Ayrıca, teknolojiye verilen öneme de değinen Durak, hastane olarak sürekli olarak cihaz parklarını güncellediklerini ve en son teknolojiye sahip tıbbi cihazları hastaların hizmetine sunduklarını belirtti. Durak, son olarak yaptıkları yatırımlar hakkında şu bilgileri paylaştı: "Hastanemize son 3 yıl içerisinde 40 milyondan fazla yatırım yapılmıştır. Bu kapsamda, görüntüleme yöntemlerimizde MR hariç tüm cihazlarımızı yeniledik. Ameliyathane ve diğer birimlerimizde de modernizasyon çalışmaları gerçekleştirildi. Böylece, hastalarımıza daha hızlı ve doğru tanı konulması için gerekli altyapıyı oluşturduk."

 

Asel GÜRSOY

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar