Zonguldak, Ereğli ve Çaycuma TSO’larından OTSO’ya ziyaret

Zonguldak, Karadeniz Ereğli ve Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası ve beraberindeki heyet “Dolgu Alanı Modelleri Karadeniz Teknik İnceleme Ziyareti” programı kapsamında, Ordu Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

info@karadenizekonomi.com / 26.07.2023

Zonguldak, Ereğli ve Çaycuma TSO’larından OTSO’ya ziyaret


 

Batı Karadeniz Bölgesinin kalkınma hamleleri kapsamında yeni yatırım alanları oluşturmak üzere deniz dolgusu modeliyle planlanan ve hayata geçen projeleri yerinde incelemek ve yetkililerden bilgi alarak tecrübe paylaşımı sağlamak amacıyla Ordu’ya gelen Zonguldak, Karadeniz Ereğli ve Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası ve beraberindeki heyet, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri ile bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarete, Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Karadeniz Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Ordu TSO Meclis Başkanı Necat Avcı, Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necdet Yüce, Yönetim Kurulu Üyeleri Gültekin Kurtcul, Nevzat Yavuz, Zonguldak Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman, Zonguldak Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu ve BAKKA Koordinatörü Mustafa Ayhan İnanır katıldı.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel; “Bugün burada, Zonguldak, Karadeniz Ereğli ve Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odalarını misafir ediyoruz. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte odalar olarak çalışmalarımız ve birlikteliğimiz artarak devam eder. Onlardan bizim öğreneceğimiz, onlara bizim aktaracağımız her şeyi oturup konuşacağız. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı öncülüğünde yapılan bu çalışma için teşekkür ediyor, sizleri ilimizde ağırlamaktan memnuniyet duyduğumuzu ifade etmek isterim.” İfadelerine yer verdi.

Başkan Karlıbel ve ekibine karşılama için teşekkürlerini ileten Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir; “Biz arkadaşlarla birlikte tecrübe paylaşmak maksatı ile Karadeniz’in en batısından, doğusuna bir organizasyon planladık. İnşallah bizler sizlerden bir şeyler öğrenmeye, bizlerde bildiklerimizi burada anlatmaya geldik. Ben tekrar bu güzel karşılama için başkanımız ve ekibine teşekkürlerimi iletiyorum.” İfadelerini kullandı.

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar