Arhavi TSO’da seçimler tamamlandı

Arhavi TSO’da yeni yönetim kurulu ve meclis üyeleri seçimleri yapıldı. Atıf Kesim Yönetim Kurulu başkanlığına seçilirken, Serkan Ergin’de Meclis başkanlığına seçildi.

info@karadenizekonomi.com / 18.11.2022

Arhavi TSO’da seçimler tamamlandı

Kasım 2022 Pazar Günü yapılan Arhavi TSO seçimleri sonucunda seçilen meclis üyeleri ilk meclis toplantısını oda toplantı salonunda gerçekleştirdi..

Gerçekleştirilen ve tek gündem maddesi olan toplantıda Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcısı ve Meclis Kâtip Üye seçimleri yapıldı.

Tüm meclis üyelerinin birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı toplantıda seçimlerin ardından Başkan Atıf Kesim bir teşekkür konuşması yaptı. Kesim, Meclis üyelerimize yeni döneminin üyelerimize, odamıza, ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. İlçemizde önümüze koyduğumuz hedeflere ulaşmak çalışmalarımıza ve projelerimizi hayata geçirmeye hız kesmeden devam edileceğiz. Tekrar teşekkür ederim” dedi.

Arhavi TSO’da yeni yönetim ve meclisi şu isimlerden oluştu: Yönetim Kurulu Başkanlığına Atıf Kesim, Başkan yardımcılığına Turgut Ataselim, Meclis Başkanlığına Serkan Ergin, Meclis Başkan yardımcılığına İsmail Gümüş, Meclis kâtip üyeliğine Ali Rıza Yıldırım seçildi.

Yönetim Kurulu ve Meclis üyeliğine Hasan Odabaş, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeliğine Canan Uzuner, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeliğine Ali Uzun, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeliğine Şenol Numanoğlu ve Yönetim Kurulu ve Meclis üyeliğine Onur Mert Candemir seçildiler.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar