DOKAP’tan Artvin’de 4 projeye destek

DOKAP Artvin ve ilçelerinde projelendirilen dört projeye destek protokolü düzenlenen tören ile imzalandı.

info@karadenizekonomi.com / 5.10.2023

DOKAP’tan Artvin’de 4 projeye destek

 

Vali Cengiz Ünsal, Ak Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, DOKAP (Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı) Başkanı Hakan Gültekin, İl Genel Meclisi Başkanı Furkan Çakmak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kemal Demirel, İl Tarım ve Orman Müdürü Neşat Ulutaş, DOKAP yetkilileri ve projelere destek sunan paydaşların katılımlarıyla Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma Proje protokollerinin imza töreni düzenlendi.

 

Vali Cengiz Ünsal ve DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, Artvin Valiliği ile birlikte Artvin İl Özel İdaresi ve Artvin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan 4 proje için protokol imzaladı.

 

İmza töreninde DOKAP ile Artvin İl Özel İdaresi “Alanbaşı Köyü Küçük Ölçekli Tarımsal Sulama, Tekkale Köyü Küçük Ölçekli Tarımsal Sulama” projeleri, Artvin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ''Koyun Yünlerini Ekonomiye Kazandırma ve Organik Arıcılığın Yaygınlaştırılması” projeleri ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

 

İmza töreninde konuşan Vali Ünsal; "DOKAP’ın sunduğu imkânlar ve destekler bölgemizin kalkınması, vatandaşlarımızın yaşam kalitesi ve gelir düzeyinin artmasında önemli rol oynamaktadır. DOKAP tarafından sunulan bu imkânlardan azami derecede faydalanmak için Artvin olarak, tüm kurumlarımız iyi bir uyum ve işbirliği içinde çalışmalarını sürdürmektedir. Bu vesile ile imzalanan protokollerin Artvin’imize ve kıymetli hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyor, projelerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca Milletvekilimiz Sayın Faruk Çelik ve DOKAP Başkanımız Sayın Hakan Gültekin’e de ilimiz için geliştirilen projelere vermiş oldukları destek için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar