Hopa ve Kemalpaşa sivil toplum platformu toplantısı gerçekleştirildi

Hopa ve Kemalpaşa’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonunda bir araya geldi.

info@karadenizekonomi.com / 16.01.2023

Hopa ve Kemalpaşa sivil toplum platformu toplantısı gerçekleştirildi

Ziraat Odası Başkanı İhsan Seber başkanlığında gerçekleşen toplantıya Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Demircioğlu, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Samet Cihan, S.S. 08 Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkan Yardımcısı Turhan Yılmaz, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turgut Dalkılıç, Hopa Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Küçükali, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Yaşar Uzuner, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Harun Vayiç, Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat Azaklı ve Atatürkçü Düşünce Derneği Hopa Şubesi Başkanı Hakan Gül katıldı.

Toplantıda bir önceki toplantıda alınan kararların değerlendirilmesi, çay kanunu tasarısı, çay üreticilerine promosyon verilmesi, balıkçılık sektörü ve MR cihazı alınması kampanyası maddeleri görüşülerek kararlar alındı.

Gündemin önemli maddelerinden olan MR Cihazı alınması Kampanyası çalışması hakkında Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Demircioğlu sivil toplum platformuna bilgi verdi. Kampanyanın tüm çevrelere duyurulması ve ihtiyaç duyulan paranın toplanabilmesi için STK üyeleri olarak işbirliği yapılmasına ve kampanya çalışmalarına start verilmesine karar verildi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar