HOPA TSO AYLIK OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası aylık olağan Meclis toplantısını Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı Başkanlığında Meclis Üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.
info@karadenizekonomi.com / 4.02.2022

Toplantıda aylık mizanın incelenmesi ve onaylanması, Zonguldak Odaları ile kardeş oda protokolü imzalanması, KOSGEB bilgilendirme semineri düzenlenmesini, Meslek grubu kahvaltıları, TOBB Türkiye 100 ödül törenini, Coğrafi işaretli ürünlerin satışı ve pazarlanması, Saklama süresi dolan evrakların imhası, Bazı nace kodlarında değişiklik yapılması, 4. Meslek grubunun talebi, tescil ve terkin talepleri ve odaya kesilen faturaların ödenmesinin değerlendirilmesi maddeleri görüşülerek kararlar alındı.
Çok Okunanlar

Giresun Teknopark, Proje Ortağı Olduğu Erasmus+ KA154 Projesinin Açılış Toplantısına Katılım Sağladı

Gümüşhane Yatırımda Vites Yükseltiyor

Rize TB: “Bölgesel Kalkınma İçin El Birliğiyle”

Başkan Karlıbel “Ve bugün mutlu sona ulaştık”

Ahlatcı'nın fabrikası savunma sanayi fuarında boy gösterdi

17. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarında (IDEF 2025) Giresun Teknopark’tan Bölgesel Kalkınmayı Destekleyecek Stratejik Temaslar

Giresun’da Dijital Gençlik Merkezi Açıldı, Geleceğe Yatırım Başladı
Fındık Fiyatları
Son Güncelleme : 2025-07-23 09:20
Şehir | Levant |
---|---|
TMO | 130 TL |
GİRESUN | 166,50 TL |
ORDU | 167,50 TL |
DÜZCE | 166,00 TL |