KEMALPAŞA’DA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Yeni ilçe Kemalpaşa halkının ihtiyaçları doğrultusunda Ali Osman Ulusoy, Prenskale, Lüks Karadeniz ve Lüks Artvin yazıhanelerinin açılışı yapıldı.

info@karadenizekonomi.com / 21.01.2022

KEMALPAŞA’DA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Yeni ilçe Kemalpaşa halkının ihtiyaçları doğrultusunda Ali Osman Ulusoy, Prenskale, Lüks Karadeniz ve Lüks Artvin yazıhanelerinin açılışı yapıldı.

Çoğunluğunu Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinin oluşturduğu açılışta kutlama çiçekleri dikkat çekti. Şehirlerarası yolculukların başlangıç noktası Kemalpaşa olmasından dolayı mutlu olduklarını belirten davetlilerin çoğunluğu; “siz, yeni ilçe Kemalpaşa’mızda acil olması gereken bir hizmeti sunuyor olmanızdan son derece mutlu olduk. Sonrasında ise küçük de olsa Kemalpaşa Şehir Otogarı’nın yapılması gerekir. İlk adımı siz attınız, sonrası gelir inşallah” diyerek temennide bulundu.

Yazıhanelerin açılışında davetlilerle tek tek ilgilenen şirket ortaklarından Atan Çakır yaptığı kısa konuşmada “25 yıldır bu mesleğin içindeyim. On binleri birbirlerine kavuşturdum. Şimdi ilçem Kemalpaşa’nın tanıtımı için çaba harcayacağız. Halkımızın seyahatleri daha güzel olsun diyerek, gazeteci Ramazan Balcıoğlu ile birlikte bu hizmeti başlatmış oluyoruz. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Kültürel dokusu ve muhteşem görsellikteki yazıhanenin açılışı ile Kemalpaşa bir ilki yaşamış oldu.

Artvin Basınının da ilgi odağı olan yazıhane için gazeteciler; “Karadeniz Sahilinde böyle kültürel donanımlı bir yazıhane görmedik” dedi.

Açılış sonrası şirketin ortaklarından Ramazan Balcıoğlu’nun yaptığı açıklamada; ise; “Açılışımıza firma sahipleri bizzat gelerek bizi onurlandırdı. Hava koşulları-sağlık sebeplerinden dolayı gelemeyen, ama arayıp iyi dileklerde bulunan, kalplerindeki güzelliklerini seçtikleri çiçeklerle bizlere gösteren Hopa ve Kemalpaşa belediye başkanlarına, Hopa iş insanlarına, dost, arkadaş ve STK temsilcilerine, Kemalpaşa halkına binlerce kez teşekkür ederiz. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar